Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Jussi ”Geru” Aalto on raumalaiselle jalkapalloväelle tuttu mies, sillä hänet nähtiin kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa ensimmäistä kertaa jo vuonna 2003. Seuraavan kauden jälkeen maaliahne hyökkääjä siirtyi HJK:n riveihin ja ehti pitkällä urallaan kiertää usemmankin seuran pelaten Veikkausliigassa ja Ykkösessä yhteensä yli 300 ottelua.

Jätettyään ammattilaiskentät Aalto teki ensimmäisen paluunsa Pallo-Iiroihin 2017. Kaksi viime kautta hän edusti Kakkosessa porilaista FC Jazzia. Päivätyöt kiinteistönvälitysalalla pitävät miehen edelleen Raumalla, mutta mikä sai pelaajan vielä palaamaan tuttuun seuraan?

-Haluan omalla kokemuksellani auttaa kasvattajaseuraa ja tukea joukkueetta. Pallo-Iirot on ollut minulla aina tärkeä asia ja on hienoa saada päättää peliura Raumalla, Aalto sanoo.

Näin ollen yksi merkittävä tarina raumalaisessa ja suomalaisessa jalkapallossa on siis päättymässä, kun Jussi Aalto lupaa ensi kauden jälkeen ripustaa nappikset naulaan. Valmentaja Kimmo Hörkkö aikoo vielä sitä ennen ottaa ilon irti konkarin paluusta.

-Potku- ja syöttötekniikka, sekä viimeistelytaito ovat edelleen erinomaista tasoa. Erikoistilanteiden antajana Geru on varmasti sarjan parhaimmistoa, Hörkkö kehuu.

-Mielenkiintoinen talvi on seuraavaksi tulossa. Tässä on puolin ja toisin uuden opettelua luvassa, jotta saamme hänestä maksimaalisen hyödyn irti, valmentaja sanoo.

15-vuotias maalivahti Sakari Korri sai jo viime kesänä kahden ottelun verran tuntumaa miesten peleistä, kun edustuksen loukkaantumiset ja pelikiellot avasivat mahdollisuuden.

-Lupaava maalivahti, jolla on potentiaalia kantaa tulevaisuudessa ykkösmaalivahdin titteliä edustusjoukkueessa, ja miksei rahkeita olisi ylemmäskin, Hörkkö näkee.

Leevi Ahonen on 21-vuotias keskikenttäpelaaja, joka nousi edustusjoukkueen rinkiin ensimmäisen kerran jo loppukaudella 2016. Tätä seurasi kaksi hieman rikkonaisempaa kautta ja nyt hän ollut 1-1,5 vuotta pelaamatta.

-Urheilullinen kaveri on pitänyt kunnostaan huolta, vaikkei olekaan ollut joukkuetoiminnassa mukana. Odotan mielenkiinnolla Leevin otteita harjoituskauden osalta. Potentiaalia on ottaa keskikentältä isokin rooli tulevalla kaudella, päävalmentaja Kimmo Hörkkö toteaa.

Sopimustilanne 10.11.2020
Aleksi Arvela 2021
Markus Babb 2022
Martias Majapuro 2021
Juho Torkkeli 2021
Miko Lainio 2022
Topias Silvennoinen 2022
Jami Halminen 2021
Miika Pertola 2021
Henri Saarinen 2021
Otto Schultz 2021
Aladin Ljesnjanin 2021
Jussi Aalto 2021
Sakari Korri 2021
Leevi Ahonen 2021

Lähde: palloiirot.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää