Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon Superpesisjoukkueen valmennustiimi täydentyy

Lukon Superpesisjoukkueen valmennustiimi täydentyy

Rauman Lukon naisten Superpesisjoukkueen valmistautuminen ja rakentaminen kohti pesiskautta 2015 etenee hyvää vauhtia. Lukon valmennustiimiin ja joukkueen kakkospelinjohtajaksi tulee Sami Mäki.

Sami on pitkänlinjan pesismies. Hän on pelannut pitkän uran Ykköspesiksessä Köyliössä ja Suomensarjassa Jokioisten, Pöytyän, Laitilan ja Mynämäen riveissä. Pelaajauran ohessa ja edelleen hän valmentaa Laitilan Jyskeen tyttöjunioreita. Sami asuu Laitilassa ja toimii siviilityössään Laserkeskus Oy:n toimitusjohtajana. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kaksi tyttöä (7v, 10v ), jotka luonnollisesti pelaavat pesistä.

”Kokenut pelimies tuo varmasti omia näkemyksiä pelaamiseen. Oman siviilityönsä kautta hän tuo paljon osaamista myös henkilöjohtamisesta joukkueen ja seuran käyttöön”, sanoo Feran toiminnanjohtaja Mikko Virtanen

”Uskon, että yli 30 vuoden pelaajakokemuksellani pystyn auttamaan joukkuetta pelitilanteissa niin taktisella kuin henkisellä puolella: oikeat lyöntivalikoimat ja suoritukset eri vaihtotilanteisiin. Miespesäpalloilijana tuon myös hieman erilaista pelinäkemystä. Sosiaalisena ja ihmisläheisenä persoonana pyrin olemaan joukkueen jäsen, joka kuuntelee ja samalla antaa oman näkemyksensä yhteisen edun nimissä. Lisäksi kilpailuhenkisenä persoonana kannan myös oman korteni kekoon joukkueen menestymisen optimoimiseksi”, toteaa Mäki omasta roolistaan.

Yksi iso tekijä Samin mukaan tulossa on Superpesisjoukkueen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

”Ferassa ja Lukossa on menossa hyvä buumi ja tekemisen meininki, joka osaltaan edesauttoi päätökseni teossa. Lisäksi ratkaisuuni vaikutti päävalmentaja Petri Kaijansinkko ja hänen valmennuskokemuksensa. Uskon kehittyväni Peten vanavedessä myös valmentajana. En myöskään voi kiistää sitä ratkaisevaa tekijää, että Lukolla on nyt todella hyvä joukkue kasassa, jolla on erinomaiset menestymismahdollisuudet”, kertoo  Sami päätöksen taustoista.

”Hienoa saada Samin kaltainen uusi persoona mukaan tiimiimme. Hänen pelikokemuksestaan on varmasti hyötyä meille. Lisäksi hänen johtajuusominaisuudet siviilityön puolelta tuovat lisää näkemystä valmennustiimiimme. Yhä enemmän valmennus on tiimityötä myös naisten superpesiksessä ja sikäli on erittäin hyvä, että valmennustiimimme on nyt riittävän laaja ja kaikilla on selkeä toimenkuva ja vastuualue”, pelinjohtaja/päävalmentaja Petri Kaijansinkko toteaa.

LUKON NAISTEN SUPERPESISJOUKKUEEN VALMENNUSTIIMI (tehtävät ja toimenkuvat):
Petri Kaijansinkko; pelinjohtaja/päävalmentaja/joukkueenjohtaja
Sami Mäki; kakkospelinjohtaja/valmentaja
Sampo Pasanen; fysiikkavalmentaja
Tapio Nordvall; juoksuvalmentaja

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Fera ry - logo

Fera - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutErno Tuomainen on Feran uusi pelinjohtaja

Erno Tuomainen on Feran uusi pelinjohtaja

Valmentajana SiiPen naiset peräkkäisinä vuosina Suomensarjasta Ykköspesiksen kautta Superpesikseen kauden 2019 päätteeksi nostanut Erno Tuomainen, 31, siirtyy Siilinjärveltä Feran pelinjohtajaksi 2+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää