Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

"Pellet vaihtui, mutta sama sirkus jatkui"

 

"Pellet vaihtuu, mutta sama sirkus jatkuu"
UrheiluRauma

 Lukko - Vuokatti 0-1 (1-2, 3-3)

- En ymmärrä, että miten voidaan juoksu hyväksyä, kun ensin vihelletään lyönti laittomaksi. Pellet vain vaihtuu, mutta sama sirkus jatkuu, noin puhisi Lukon pelinjohtaja Teemu Körkkö tappiollisen Vuokatti-pelin jälkeen.

Sateinen sää oli houkutellut Otanlahteen yleisöä ihan mukavasti, ottelua seurasi 366 silmäparia. Ensimmäisen jakson kulminaatiopiste oli juuri ensin laittomaksi vihelletty lyönti. Lukkolaiset lopettivat pelaamisen, mutta kaikkien hämmästykseksi tuomaristo antoi kuitenkin kainuulaisten juosta kotiin. Kaiken lisäksi tilanteen jatkoseuraamuksia oli varoitus Körkölle.

Tuomari oli vain sanonut, että ei se vihellys, niin tärkeä. No jos ei vihellys ole tärkeä, niin mikä sitten. Ainakin yleensä vihellys on sen merkki, että peli on poikki, mutta ei kai sitten aina. Tuon tilanteen jälkeen sitten pelituomari olikin aika vahvasti raumalaisyleisön hampaissa, enkä ihmettele yhtään, että miksi.

Itse peli oli todella tiukkaa vääntöä, joka ratkesi lopulta pariin pieneen kettupaitojen virheisiin. Toisella jaksolla kolmoskopparin paikalle aika kylmiltään joutunut Ida Henriksson oli kainuulaisten lyöntien kohteena. Henriksson joutui koppariksi, kun Miia Karppanen loukkasi itseään hieman ensimmäisellä jaksolla.

- Pelimme vapautui ensimmäisellä jaksolla sen läpilyönnin jälkeen. Sitä ennen meillä oli vaikeuksia mennä kentälle, mietiskeli Vuokatin pelinjohtaja Niina Sippola.

Teemu Körkkö myönsi, että kaveri oli parempi ja oma joukkue oli maanantai-iltana vähän lammasmainen.

- No joo, emme todellakaan ansainneet tänään pisteitä, mutta silti harmittaa pelaajien puolesta, kun tuo kolmikko tulee ja pilaa ottelu, puhisi Körkkö ottelun jälkeen.

Tilastot:

Lukko: Sini Strander 1/0, Tiina Andreasen 1/0, Janika Lipsula 1/0, Miia Karppanen 0/1, Emma Nieminen 0/1, Elina Perkiömäki 0/1, Hanna Väisänen 0/1 ja harhaheitolla 1

Vuokatti: Nita Keskitalo 2/0, Heta Rautiainen 1/0, Linda Kukkohovi 1/0, Jenny Määttä 1/1, Essi Kylli 0/2, Leena Sippola 0/1 ja Essi Saastamoinen 0/1

Palkitut:

Lukko:

I: Marjut Rantanen
II: Miia Karppanen

Vuokatti:

I: Heta Rautiainen
II: Juulia Lautaoja


Takaisin edelliselle sivulle
Erno Tuomainen on Feran uusi pelinjohtaja

Erno Tuomainen on Feran uusi pelinjohtaja

Valmentajana SiiPen naiset peräkkäisinä vuosina Suomensarjasta Ykköspesiksen kautta Superpesikseen kauden 2019 päätteeksi nostanut Erno Tuomainen, 31, siirtyy Siilinjärveltä Feran pelinjohtajaksi 2+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää