Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kraft saapuu sunnuntaina Iirojen vieraaksi

Veikkausvinkit

 

Kraft saapuu sunnuntaina Iirojen vieraaksi


Pallo-Iirot lähtee metsästämään kauden avausvoittoaan Kraftista sunnuntaina 26.8. kello 18.30. Laitapuolustaja Iiro Aallolle ottelu on huippuhetki arkielämän kiireiden keskelle.

Kun Pallo-Iirot hyökkää Äijänsuon stadionilla kohti Nortamonkadun päätyä, voi katsomossa ihastella elegantin laitapuolustajan Iiro Aallon määrätietoisen staattista liikettä. Puoleen kenttään vedetyssä rajassa on magiaa. Se muuttaa uransa ehtoota silmiin katsovan laitapuolustajan jälleen siksi nuoreksi ja energiseksi pojankoltiaiseksi, joka lähti maailmalle Syvärauman pihapeleistä.

- Odota, odota, huudot raikuvat, kun "Iippa" vaatii palloa vasemmalle laidalle.

- Eihän se mikään salaisuus ole, että tykkään hyökätäkin. Puolustajan arki on aika harmaata: vartiointia ja sellaista taistelua. Välillä pitää lähteä virkistäytymään sinne ylös, sanavalmis Aalto tuumaa.

Vastaiskusirkus ja tirehtööri Rac
 
Sunnuntaina, kun Närpes Kraft saapuu toista kertaa tällä kaudella Äijänsuolle, Aallon täytyy harkita nousunsa tavallistakin tarkemmin. Sarjan paras vastaisku joukkue tuo sirkuksensa Äijänsuolle. Tuon näytöksen tirehtöörinä häärii tällä kaudella toiminut 18 reppua 20 otteluun niitannut Kraft-kärki Mario Rac.

- Saa kyllä olla tarkkana hänen kanssaan. Rac on kanssa tätä kokenutta osastoa. Hanakka haastamaan pallon kanssa ja boksissa hakee aika kärkkäästi pilkkuja, Aalto kuvailee närpiöläisten kroaattikärkeä.

Ottelulla on suuri merkitys lohkon kakkossijan kohtalon kannalta ja taistelussa kärkisijoista Ilveksen takana. Iirot on tällä hetkellä Kakkosen länsilohkon neljäntenä 40 pisteessä kaksi pistettä kakkossijasta. Kraft on neljä pinnaa perässä viidentenä.

Terveellinen irtiotto arjesta

Pitkän kierroksen futisammattilaisena Kyprosta myöden tehnyt Aalto on nyt asettumassa Raumalle. Enää futis ei ole hänelle päätyö.

- Tässä on kaikennäköistä työtä, talonrakennusta ja lastenhoitoa. Välillä väsyttää, mutta se nyt on sitä arkea, Aalto kuittaa.

Sunnuntaina hän saa pienen irtioton arjen kiemuroista. Ehkä se Syvärauman pikkupoikakin telmii taas Äijänsuolla.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää