Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV Äijänsuolle sunnuntaina

 

TPV Äijänsuolle sunnuntaina


Iirojen jääkiekkofanaatikko Peetu Peltonen tietää, että sota-alueelta saa mustelmia. Niitä voi seuraavaksi hakea sunnuntaina 12.8. kello 18.30 Äijänsuolla.

Peetu Peltosen ajatukset ovat päässeet Pallo-Iirojen pukukopin seinällä asti, kun Veijo Wahlsten keräsi pelaajien ajatuksista huoneentaulun kaudella 2009. Peltonen peräänkuulutti talvella Seinäjoen leirillä joukkueeltaan rohkeutta ajaa sota-alueelle hankkimaan mustelmia.

Pallo-Iirojen keskikentällä viihtyvän nöyrän ratsun mieli ei ole reilussa kolmessa vuodessa muuttunut.

- Sieltä häkkärin edestä niitä kuramaaleja runnotaan. Tekee kipeää, mutta voi tuoda pisteitä pussiin, Peltonen huomauttaa.

Selkä ei saa suoristua

Pallo-Iirojen kausi on nyt kääntynyt viimeiselle kolmannekselle. Sarjan peräpään joukkueista vakuuttavalla tahdilla otetut voitot ovat pitäneet joukkueen vielä taistelussa lohkon kakkossijasta. Viimeksi Iirot kaatoi Jämsämkosken Ilveksen vieraskentällä selvästi 0-3 (0-3) Juho Hyysalon yhdellä ja J-P Savolaisen kahdella osumalla.

Peltonen haluaa kokea viimeisellä rundilla pelkästään voittoja.

- Tuossa viereisessä laitoksessa oppi viime kaudella kannattajien lauluista, että täytyy vetää päätyyn asti. Selkä ei saa suoristua, vaikka kauden kolmas erä on alkamassa, jäähallilla tiivisti viihtyvä Peltonen niputtaa hockeytalkilla.
 
Nyt saa naattia

Iirojen vieraaksi saapuu sunnuntaina TPV, joka on Iirojen kanssa samankaltaisessa tilanteessa. Tamperelaisten sarjapaikka on lähestulkoon varmistunut, joten motivaatiota on haettava sarjasijoituksen hienoisesta rukkaamisesta.

Vaikka jääkiekkokausi kolkuttelee jo ovella, Peltonen vakuuttaa keskittymisen olevan täydellisesti vihreän veran puolella.

- Mustaa laattaa ehtii heittää sitten talvella lumihankiin. Nyt täytyy naattia futiksesta, kun kautta on vielä jäljellä, Peltonen niputtaa.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää