Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut katkaisi Lukon voittoputken

Veikkausvinkit

 

Pesäkarhut katkaisi Lukon voittoputken
UrheiluRauma

Lukko - Pesäkarhut 0-2 (2-4, 1-3)

Aurinkoinen ja lämmin kesäilta oli houkutellut lähes 850 silmäparia keskiviikkona Länsi-Suomi -areenalle, kun rakkaat viholliset Rauman Lukko otti mittaa Porin Pesäkarhuista naisten Superpesiksessä. Lukko oli voittanut joukkueiden edellisen kohtaamisen toukokuussa samalla areenalla.

Otteluun lähdettäessä molemmilla joukkueilla oli alla hyvä jakso. Lukko oli voittanut seitsemän edellistä peliä ja Pesäkarhuilla pari alla oli pari todella tärkeää vierasvoittoa mm. sarjakärki Lapualta. Nyt peli alkoi todella vauhdikkaasti ja molemmat saivat omilla ensimmäisillä sisävuoroillaan nopeasti ajolähtötilanteet. Lukko pystyi iskemään omistaan vain yhden juoksun, kun Pori taas onnistui kahdesti. Jatkossa ensimmäisellä jaksolla vieraat saivat aikaan kaksi juoksua, kun kettupaitaisten emäntien oli tyydyttävä yhteen.

- Ekalla jaksolla saimme ajoittain hyvää peliä aikaan, kertaili Jarkko Pokela.

Toisella jaksolla Lukko ei sitten saanut oikeastaan mitään aikaan ja taisi osittain johtua siitä, että porilaiset haistoivat raumalaisten merkin toistuvasti. Jaksolla Pesäkarhut iski juoksun kolmeen ekaan vuoropariin ja Lukko onnistui kerran vasta neljänessä, niin voitto livahti 50 kilometriä pohjoiseen. Tämä tappio tiesi siis sitä, että Lukon seitsemän ottelun voittoputki katkesi.

- Tämä peli oli mielestäni alusta asti meidän hallussa, mitä nyt Sussu (Susanna Kylä-Kause) laittoi meitä ajoittain ahtaalle syötöillään. Olen todella tyytyväinen pisteisiin, kertaili porilaisten pelinjohtaja Jarmo Lehtinen.

Jarkko Pokela manasi toisen jakson virheitä.

- Meillä tuli tärkeille pelaajille huonoja lyöntejä ja mahdollisuudet menivät sitten niihin, Pokela kertoi.

Nämä samat joukkueet kohtaavat jo perjantaina Porissa, miten sitten pelaajat suhtautuvat näihin ns. minipleijareihin?

- En usko, että meillä on tuolloin minkäänlaisia asenneongelmia. Tiedän myös sen, että meitä on todella vaikea voittaa kotikentällämme, totesi porilaisten lukkari Kaisa Salmela.

Raumalaisten lukkari Susanna Kylä-Kause oli luottavaisena perjantain pelin suhteen.

- En näe mitään syytä, että miksi emme voisi voittaa peliä Porissa. Kohtaamme vuoden aikana niin monta kertaa, ettei kummallakaan ole kauheasti sellaisia jippoja mitä toinen ei tietäisi.

Itse pelin lisäksi puhutti myös eiliset Itä - Länsi -valinnat ja varsinkin Jarkko Pokela latasi täyslaidallisen valinnoista.

- Mielestäni Itä - Länteen pitäisi valita 26 parasta pelaajaa, mutta nyt mielestäni ei ole niin. En ymmärrä, että kuinka hyvin esimerkiksi Miia Karppasen pitäisi pelata ansaitakseen paikkansa arvo-ottelusta. Nyt valinnoissa koettiin vääryyttä ja todella paljon, kun pelaaja, joka siirtyy huippuseuraan ja saa samantien paikan arvo-ottelusta. latasi Pokela.

Palkitut:

Lukko:

I: Susanna Kylä-Kause

II: Elina Perkiömäki

Pesäkarhut:

I: Kaisa Salmela

II: Jenni Rahikainen


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää