Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viinijärvelle voitto Lukosta supervuorossa

Veikkausvinkit

 

Viinijärvelle voitto Lukosta supervuorossa
UrheiluRauma

Lukko - Viinijärvi 1-2 (1-3, 2-1, 0-1)

Äitienpäivänä Lukko kotiavaus naisten superpesiksessä tuotti pisteen Viinijärveltä. Peli ei todellakaan ollut mitään parasta mainosta naispesikselle. Aurinkoisessa, mutta hyytävän tuulisessa säässä käyty ottelu ratkesi, kun karjalaisten Maija Kaappola kotiutti joukkueensa viimeisenä lyöjänä Anu Pulkkisen.

- Kaappolan Maija näytti tiukassa paikassa, mikä on naisiaan. Viimeisenä lyöjänä supervuorossa kylmästi väliin osoitti naisen kylmäpäisyyden, kehui Viinijärven pelinjohtaja Marko Hovi.

Lukko tuli omalla yritykselleen vielä tuon Kaappolan ratkaisun jälkeen ja saikin luotua pari ajolähtöä, mutta tuloksetta.

- Olen hieman pettynyt joukkueeni huonoihin ratkaisuihin noissa tilanteissa, manaili Jarkko Pokela.

Ottelun alku näytti raumalaisittain huonolta, sillä kettupaitainen joukkue ei saanut omalla yrityksellään juoksuja aikaan. Viinijärvi puolestaan aloitti hienosti tehden kaksi juoksua ekalla sisävuorollaan. Toinen vuoropari pelattiin juoksuitta, mutta kolmannen aluksi Lukko kavensi juoksulla ja tilanteessa olisi voinut tulla toinenkin juoksu ellei Kaisa-Maija Loutin lyömä pallo olisi osunut kolmospesän takana olevaan kunnarikelloon.

Kolmannen tasoittavallaan Viinijärvi pystyi tekemään jakson kolmannen ja ratkaisevan juoksun. Jakson kolmesta juoksusta Viinijärvelle kaksi toi Noora Jantunen. Neljännen aloittavalla Lukko ei enää pystynyt juoksuihin ja eka meni pohjoiskarjalaisille.

- Täytyy rehellisesti myöntää, että kaveri oli ekalla jaksolla selvästi parempi. Olisi ollut jopa tilanteisiin nähden väärin, mikäli olisimme saaneet kunnarikelloepisodissa enemmän, kuin yhden juoksun, sanaili Pokela.

Toinen jakso alkoi Lukon hyvällä ulkopelillä eikä vieraat saaneet juoksuakaan aikaiseksi. Raumalaiset puolestaan avasivat juoksutilinsä, kun Susanna Kylä-Kause kotiutti Elina Perkiömäen. Tilanteessa tosin vaadittiin pelituomarin ja syötönvalvojan keskustelutuokio. Tuon keskustelun  seurauksena todettiin ettei lukkari Niina Härkönen ollut pesässä ottaessaan pallon räpylään.

Viinjärvi tasoitti heti toisen aloittavallaan, tosin hieman Lukon ulkokentän avustuksella. Noissa 1-1-lukemissa mentiin aina neljännen tasoittavalle ja siinä sitten puolestaan Lukko sai hieman apua vastustajan ulkokentältä. Loviisa Vaaheranta tuli lyömään ja tuon lyönnin Viinijärven takakenttä pudotti. Pudotuksen seurauksena Kerttu Höyden kipitti kotiin ja niin oli edessä supervuoropari.

- Täytyy olla tyytyväinen pisteeseen, sillä lähellä oli, ettei kaveri vienyt kaikkia mukanaan. Nyt täytyy vain parantaa ensi viikon Lappeenrannan peliä ajatellen, puntaroi Pokela jo tulevaa.

Marko Hovi oli luonnollisesti tyytyväinen omiinsa.

- Viime kaudella meillä oli tässä vaiheessa kolme pistettä ja nyt niitä on jo kahdeksan. Tämä viikonloppu oli meille todella tärkeä, kun vastassa oli päävastustajamme Turku jz Rauma. Olen todella ylpeä joukkueestani, Hovi sanaili.

Lukko jatkaa pelejään siis ensi viikolla Lappeenrannassa ja puolentoista viikon kuluttua on seuraava kotipeli, jolloin Otanlahteen saapuu Porin Pesäkarhut.

Palkitut:

Lukko:

I: Hanna Väisänen

II: Elina Perkiömäki

Viinijärvi:

I: Anu Pulkkinen

II: Niina Härkönen

 


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää