Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBa nylki Ilveksen

 

SalBa nylki Ilveksen


SalBa puolusti sisulla ja sydämellä

Kauppiksen salissa nähtiin sunnuntaina osittain jopa kiihkeä salibandyn divarimatsi SalBan ja Tampereen Ilveksen välillä.
 - Osittain tuohon vaikuttaa varmasti tämän kentän liukkaus ja sen myötä pienet sählymäisyydet, totesi kapteeni Ilkka Hurmerinta.
Raumalainen koirapaitainen joukkue oli päättänyt jälleen, ettei nahkaa myydä halvalla ja niinpä ottelussa nähtiin todellinen puolustuskamppailu.
 - Tuo pelitapa on sellainen millä meillä on mahdollisuudet voittaa tässä sarjassa kenet tahansa. Puolustamme tiukasti ja iskemme vastahyökkäyksistä tarvittavat maalit, Hurmerinta jatkoi.
Ottelun maali tili aukesi, kun ensimmäistä erää oli pelattu noin seitsemän minuuttia. Tuo raumalaisten maali syntyi Ilves-pelaajan omasta mailasta. SalBa lisäsi johtoaan aivan erän lopulla, kun Antti Keskitalo iski ylivoimalla ”omalta paikaltaan” erätilanteeksi 2-0.

Toiseen erään manselaiset tupsukorvat tulivat kovaa ja SalBa olikin aika ajoin jyrän alla. Joukkue kuitenkin puolusti edelleen sisulla ja sydämellä. Ilveksen ainoa maali syntyi ylivoimalla lähestulkoon ottelun puolivälissä.

Kolmas erä alkoikin sitten vauhdikkaasti, sillä heti aluksi Ilves täräytti pallon SalBa-maalin yläputkeen. Raumalaiset käynnistivät tuon jälkeen vastahyökkäyksen ja se päättyikin maaliin, kun Tomi Lahti näki komean laukauksensa painuvan verkkoon. Edellisestä ehti kulua vain 27 sekuntia ja pallo oli raumalaisverkossa, kun Tommi Merto iski illan toisen maalinsa.
Tuon jälkeen esiin astui iltapäivän paras pelaaja, SalBan maalivahti Petri Elo. Elo venyi moneen todelliseen game-saveriin.
 - Pete pelasi tänään ehdottomasti kauden parhaan pelinsä. Meillä on kaksi loistavaa molaria eli heihin emme tule kaatumaan, sanaili Ilkka Hurmerinta.
Ottelun lopullisen niitin iski Niko Kaerla ajassa 55.22. Tuon 4-2 maalin syöttäjäksi merkittiin Jani Mikanmaa.

SalBalla on nyt takanaan kolme peräkkäistä voittoa ja niissä on mennyt vain seitsemän omiin.

 - Tästä pelistä kehua Petri Elon ja puolustuksen ohella alivoiman tappajia Joonas Rantasta ja Petteri Salosta. Kaverit olivat jopa tehdä alivoimamaalin ja saivat muutenkin katsojia hereille, Juha Teikari kehui.
Pientä noottiakin Teikari omilleen antoi.
 - Olisi ehkä parasta laittaa jätkät tuomarikurssille, kun tuntuu siltä, että penkillä on 20 helkkarin hyvää tuomaria, Teikari sanaili.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää