Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Reservijoukkueen köysi kiristyy

Veikkausvinkit

 

Reservijoukkueen köysi kiristyy


Reservi jäi elintärkeässä putoamiskamppailussa 1-1-tasapeliin TPV:n kakkosjoukkueen kanssa Äijänsuolla. Yksi ainut merkintä voittosarakkeessa tältä kaudelta huutaa seuraakseen lisäystä.

Ainut hyvä asia tasapelissä oli, ettei se ollut tappio. Tappiolla säilymiskuviot olisivat menneet vielä entistä mutkikkaammaksi. Nyt TPV jäi näköetäisyydelle neljän pisteen päähän ja kiinni on mahdollista saada vielä ainakin FC Tigers Tampereelta, johon matkaa on 5 pistettä.

-Kyllä tässä nyt löysään hirteen on itsemme ajettu. TPV oli täysin kaadettavissa, mutta kyllähän meidän esitykseemme mahtui myös aivan käsittämättömiä virheitä, lähes selkärangattomaksi tuskaisesta tilanteesta kuihtunut reservin huoltopäällikkö Janne Matinen huohotti.

Reservin maaliin nopea kuitti

Reservi sai ottelussa tärkeän avausmaalin, kun Niklas Kuusio keskitti oivallisen matalan pallon etutolpalle Jussi Railiolle, jonka silkinhieno kosketus saatteli nahkakuulan maaliin. Riemu ei tosin kauaa kestänyt, koska melkein seuraavasta hyökkäyksestä TPV iski samankaltaisen osuman. Keskitys etutolpalle ja hyökkääjä venytti itsensä topparin, kumikameli Eetu Setäsen, etupuolelle ohjaamaan pallon pömpeliin.

-Vastustaja tekee aivan uskomattoman maalin ja me emme sitten saaneet millään häkkiä toisen jakson lopun painostuksestamme. Toisaalta otimme kyllä aika raskaasti vastaankin osan toisesta puoliajasta, osan elämänhalustaan Äijänsuon kumirouheelle menettänyt Matinen vuodatti turpa harvinaisen haikeana.

Salmisella painava sana sanottavana

-En ole kyllä koskaan nähnyt puolin ja toisin noin huonoa tuomaria. Seppohan sekoitti pelin aivan täysin ja jokaisen puistattavan vihellyksen jälkeen syntyi pienempi tai suurempi torikokous. Kuinka sama veijari voi olla jopa huonompi kerta toisensa jälkeen pillin varressa, katsomossa äänekkäästi tukeaan reserville jakanut edustusjoukkueen puolustuksen luuta, Verneri Salminen puhisi.

-Pelin jälkeen ensimmäinen tunne oli kylmäävä luovutus. Vähän murkinaa kehoon ja unta palloon, niin ajatukset selkisivät. Kyllä tässä viimeiseen hengenvetoon asti pihistään ja jokaisesta pisteestä taistellaan, huoltopäällikkö Matinen lietsoi taistelutahtoa ottelun jälkeisenä päivänä.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää