Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot jatkaa talvikauden mittelöitään SalPaa vastaan

 
Pallo-Iirot jatkaa talvikauden mittelöitään SalPaa vastaan

Pallo-Iirojen edustusjoukkue jatkaa harjoitusotteluitaan kotonaan tulevana lauantaina Salon Palloilijoita vastaan. Viime kaudella Kakkosen B-lohkon toiseksi sijoittunutta SalPaa povataan tälläkin kaudella sarjan kärkikahinoihin.

Salolaiset pelasivat viime lauantaina harjoitusottelun ÅIFK:ta vastaan, jonka turkulaiset voittivat 2-0. SalPa-riveihin ikäviä uutisia toivat Antti Hakalan ottelussa tullut takareisivamma sekä Tampereen Ilveksestä siirtyneen Petteri Poukan polvivamma. Hakalan vamma ei ole välttämättä vakava, mutta Poukka joutuu magneettikuvaukseen ja edessä saattaa olla pidempikin huili. Vierailijoilta kannattaa erityisesti seurata KaaPo:sta siirtynyttä kaksikkoa Verneri Kryssiä ja Jaakko Hietarintaa.

Myös kotijoukkueen sairaslista kasvoi jälleen yhdellä kun Eetu ”Donitsi” Setäsen polvi kipeytyi TPV ottelussa. Iirot-leirissä saatetaan nähdä ottelussa ensimmäistä kertaa tänä vuonna seuran ehdoton ikoni Iiro Aalto. Myös viime lauantain ottelusta pois olleen, valmentajakoulutuksen takia estynyt Iirokippari Kimmo Hörkön pitäisi jälleen olla raatamassa kotijoukkueen eteen. Päävalmentaja Pasi Lehtonen on hieman huolissaan kotijoukkueen pelaajatilanteesta: 26:sta pelaajasta on käytössä 12, eli nuoret tulevat saamaan myös peliaikaa Aallon ja Hörkön palaamisesta kokoonpanoon huolimatta. Taktista puolta Lehtonen ei lähtenyt vielä erityisesti kommentoimaan.
- Katsotaan ketä on  loppuviikosta pelikunnosta ja tehdään päätöksiä sen jälkeen, Lehtonen kommentoi.

Tuleva ottelu pelataan siis lauantaina 19.2 klo 14 talviharjoitteluhallissa. Herkuttelijoille tiedoksi, kioski on myös auki. Tervetuloa kannustamaan Iirot voittoon.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää