Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Vahanto Pallo-Iiroihin

 
Sami Vahanto Pallo-Iiroihin

Kokenut keskikenttäpelaaja tekee paluun kasvattajaseuraansa parin vuoden Somero –visiittinsä jälkeen. Vahanto solmi Pallo-Iirojen kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen, johon sisältyy myös reservijoukkueen vastuuvalmentajan rooli.

Sami on käynyt Nappulaliigasta saakka koko Iirojen juniorimyllyn läpi ja nousi kaudella -99 miesten edustusjoukkueeseen, pelaten debyyttikaudellaan 13 ottelua Ykkösessä. Vuosien saatossa Samin tavaramerkeiksi on tullut juoksuvoimaisuus sekä millintarkat syötöt, joista on taatusti hyötyä myös tulevalla kaudella. Mies itse on luonnollisesti tyytyväinen paluunsa: ”Hienoa palata Raumalle ja Pallo-Iiroihin. Odotan vesi kielellä pääsyä mukaan joukkueen harjoituksiin, otteluihin sekä pukukoppielämään. Paljon on tutustumista uusiin kavereihin, sillä aika paljon on ryhmä nuorentunut siitä, kun itse olin viimeksi mukana täällä kaudella 2008. Valmennusasiat tulevat minulle uutena asiana, mutta eiköhän minulla ole kokemukseni ansiosta annettavaa siinäkin”.

Edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Pasi Lehtonen on yhtäläisesti erittäin tyytyväinen saadessaan rinkiinsä kokeneen paluumuuttajan: ”Pikkis on pelaaja, joka soveltuu ihanteellisesti meidän pelitapaan, sillä hänen vahvuudet ovat pallollisessa pelaamisessa. Hänellä on varmasti paljon annettavaa sekä kentällä että sen ulkopuolella. Hänen roolinsa reservijoukkueen valmentajana on hyvä asia hänelle itselleen, mutta myös joukkueelle ja minulle henkilökohtaisesti. Nyt minulla on suora kontakti reservijoukkueeseen, jossa tulee pelaamaan paljon edustuksen ringissä olevia pelaajia sekä seuran nousevia kykyjä A- ja B-junioreista, joten olen erittäin tyytyväinen nykyisestä tilanteesta”, toteaa Lehtonen. Vahannon mukaantulo lisää entisestään kilpailua joukkueen keskikentän pelipaikoista.

Vahanto liittyy mukaan joukkueen toimintaan maanantaina 31. tammikuuta, joten häntä ei tulla vielä näkemään tulevan viikonlopun FC Hämeenlinna –harjoitusottelussa.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää