Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Onnistuuko Lukko jatkamaan Kärppien tappioputkea Raksilassa

 
Onnistuuko Lukko jatkamaan Kärppien tappioputkea Raksilassa

Lukko matkaa torstaiksi Ouluun, jossa joukkueen vieraaksi asettuu viime aikoina varsinkin kotikaukalossaan alavireisesti esiintynyt Kärpät. Oululaisjoukkue on hävinnyt neljä edellistä kotiotteluaan, joten kettupaidat saavat vastaansa nälkäisen kotijoukkueen, joka haluaa kiivaasti tarjota kotiyleisölleen voitokkaan ottelun pitkästä aikaa. Tiistain kierroksella Kärpät kävi Jyväskylässä hakemassa suurinumeroisen tappion, Lukon jäädessä samaan aikaan nollille kotonaan HPK:ta vastaan.

Joukkueiden tämän kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet kotivoittoihin, sillä Lukko on kummassakin Raumalla pelatussa ottelussa onnistunut jättämään oululaisjoukkueen ilman maaleja, kun taas marraskuussa Oulussa pelatussa ottelussa Kärpät onnistui nousemaan 1-3 tappioasemasta voittoon kolmannen erän maaleillaan. Tuon ottelun jälkeen Lukko hankki maalilleen Mika Norosen, jonka tulon myötä Lukon puolustuspelaaminen on tiivistynyt selvästi.

Kettupaidoilla on tällä hetkellä useita pelaajia sairastuvalla, joten joukkueen kokoonpano on elänyt ajoittain voimakkaastikin viime otteluiden aikana. Vakiokokoonpanossa pitkään olleiden pelaajien poissaolot ovat avanneet pelipaikkoja nuorille pelaajille, joilla on nyt hieno näyttöpaikka hankkia peliaikaa myös kevään ratkaisupeleihin. Lukko taistelee tällä hetkellä tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta ja pudotuspelien kotiedusta, kun taas Kärpät yrittää kammeta itsensä mukaan kymmenen parhaan joukkoon, jotta joukkueen pelit jatkuisivat runkosarjan jälkeenkin.

Lukko on parin viime kauden aikana päässyt eroon pitkään jatkuneesta ”Oulun kammostaan”, joten kettupaidoilta on lupa odottaa hyviä esityksiä torstain ottelussa. Jokainen sarjapiste on tällä hetkellä äärimmäisen tärkeä, sillä runkosarja alkaa lähestyä loppuaan ja samalla joukkueet hakevat mahdollisimman hyviä asetelmia jatkopelejä ajatellen. Pääsy kuuden joukkoon runkosarjassa on erittäin tärkeää, sillä sijoitus kuuden joukossa takaa suoran pudotuspelipaikan ja pienen hengähdystauon runkosarjan jälkeen.

Kärppien kausi on ollut tähän mennessä suhteellisen vaisu, vaikka joukkueen nimilista varsinkin hyökkäyspäässä on kunnioitusta herättävä. Kesken kauden joukkueen valmentajaksi saapunut Hannu Aravirta teki kuluvalla viikolla jatkosopimuksen oululaisjoukkueen kanssa ja yrittää nyt kaikin keinoin saada iskostettua joukkueensa sellaiseen vireeseen, että Kärpät onnistuisi nousemaan niille sijoille, joilla joukkueen odotettiin ennen kauden alkua olevan.

Lukon seuraava kotiottelu on lauantaina 22.1, jolloin Raumalle saapuu todelliseen huippukamppailuun Helsingin Jokerit, joka taistelee Lukon kanssa samoista sijoituksista runkosarjassa. Liput kuumaan kamppailuun kannattaa varata ajoissa ja tulla mukaan seuraamaan miten kettupaidat onnistuvat entisen maajoukkuevalmentajan Erkka Westerlundin luotsaamaa narripakkaa vastaan!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaNoronen

Mika Noronen

17.6.1979 Tampere
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää