Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yhteenveto pikkukettujen turnauksesta

 
Yhteenveto pikkukettujen turnauksesta

Menneenä viikonloppuna pelattu A-junioreiden SM-turnaus pelattiin Raumalla. Lukko pelasi pelinsä vaihtelevalla menestyksellä ja tämä toi tarjolla olevista yhdeksästä sarjapisteestä vain kolme.

Perjantai 14.1.2011
Ensimmäinen joukkue, joka Lukkoa vastaan luisteli oli Tappara. Lukko aloitti pelin vauhdikkaasti ottaen etumatkaa Tapparaan jo kolmannen minuutin kohdalla. Lukko maalasi vielä kahdesti ensimmäisessä erässä, kun Tappara sai vain yhden osuman.
- Pelasimme todella hyvää hyökkäyspeliä, mutta silti Tapparan pojat luistelivat meitä vauhdikkaammin, totesi Lukon päävalmentaja Marko Keskinen.

Toinen erä oli selkeästi Tapparan. Lukon oman pään pelaaminen ei sujunut odotetulla tavalla ja Tappara syttyi pelaamaan taistellen tilanteen tasa numeroihin.

Kolmanteen erään lähdettin tilanteesta 3-3. Lukko oli hakenut pukuhuoneessa tsempin päälle ja pelasi uhrautuvaa jääkeikkoa. Patrik Heikkilä torjui erän hienosti, joten Tappara ei saanut kiekkoa Lukon maaliin. Roope Elosen onnistuminen toi Lukolle hienon voiton.
- Tappara pisti meidät ahtaalle, mutta kova taistelu ja uhrautuminen toivat voiton meille, tulokseen tyytyväinen Keskinen kommentoi.

Ottelu päättyi Lukon voittoon 4-3 (3-1, 0-2, 1-0).
Maalit: Risto Mattila (1+1), Joonas Kalliola (1+0), Benjamin Mäkinen (1+0), Elonen Roope (1+1).
Syötöt: Antti Tenkanen (0+1), Charles Bertrand (0+1), Nurmi Toni (0+1), Niklas Näppi (0+1), Moses Mustonen (0+1), Jesse Virtanen (0+1).
Torjunnat: Patrik Heikkilä 29.

Lauantai 15.1.2011
Lauantaina myös pikkuketut ottivat mittaa Porin Ässisstä. Ensimmäinen erä oli Lukolle vaikea. Ässät pelasi vauhdikkaasti ja voitonnälkä oli suuri. Lukko maalasi erässä kerran, kun taas Ässät onnistuivat neljä kertaa.

Toisen erän alkuun Keskinen vaihtoi maalivahti Patrik Heikkilän maalin suulta pois ja tilalle luisteli Oskari Setänen. Keskinen ajatteli tämän herättävän joukkueen pelaamaan taas keskittyneesti. Lukko onnistuikin tuomaan ottelun melkein tasoihin toisessa erässä tehden kaksi maalia.

Kolmannen erän alussa Ässät karkasivat taas Lukolta, mutta ketutu onnistuivat tuomaan pelin tasoihin. Ässät kuitenkin onnistui maalin teossa Lukkoa paremmin ja karkasi saavuttamattomiin.
Puolessa välissä erää Keskinen vaihtoi maalivahti Heikkilän takaisin maaliin. Keskinen perusteli vaihtoa seuraavasti:
- Ei nuorta maalivahtia voinut pitää Ässien nöyryytettävänä, kun muu joukkue ei Setästä auttanut. Ajattelin että kokeneempana Heikkilä kestää takaiskut paremmin.

Porin Ässät vei pisteet luvuin 5-8 (1-4, 2-0, 2-4)
Maalit: Moses Mustonen (1+0), Risto Mattila (1+1), Charles Bertrand (1+2), Antonin Routa (1+0), Niklas Näppi (1+0).
Syötöt: Jesse Virtanen (0+1), Antti Tenkanen (0+1), David Stach (0+2).
Torjunnat: Patrik Heikkilä 12, Oskari Setänen 16.

Sunnuntai 16.1.2011
Lukolle sunnuntain peli ei tuonut valoa hävityn lauantai pelin jälkeen. Vastaan asettui Ilves ja voittoa odotti 380 päinen kotiyleisö. Lukko aloitti ottelun hyvin tehden maalin ensimmäisellä kymmenminuttisella, mutta sen jälkeen oli Ilveksen vuoro onnistua. Lukko ei päässyt johtotilanteeseen ensimmäisen maalin jälkeen. Neljäntoista minuutin kohdalla Ilves teki tasoitus maalin ja minuutti sen perään iski Ilves johtomaalin.

Lukko ryhdistäytyi toisen erän puolessa välissä, mutta tämä ponnistus ei riittänyt kaatamaan tupsukorvia. Ilves vei kolme pistettä Tampereelle maalein 3-4 (1-2, 2-1, 0-1).

Maalit: Charles Bertrand (1+1), Joonas Kalliola (1+0), David Stach (1+1).
Syötöt: Moses Mustonen (0+2), Antti Tenkanen (0+1).
Torjunnat: Patrik Heikkilä 31.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää