Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko sarjakärjen vieraana torstaina

 
Lukko sarjakärjen vieraana torstaina

Neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa etenevä kettujoukkue on torstaina kovan haasteen edessä, kun joukkue matkaa Jyväskylään sarjakärki JYP:in vieraaksi. Lukon sijoitus on tällä hetkellä viides ja joukkue taistelee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta. Joukkueiden tämän kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat päättyneet kotivoittoihin, sillä lokakuussa JYP otti kettupaidoista kotivoiton maalein 6-1, Lukon ottaessa revanssin Mika Norosen debyyttiottelussa marraskuussa maalein 4-1.

Merkittävin syy Lukon voittoputkelle löytyy tiivistyneestä oman pään pelaamisesta, sillä edellisessä neljässä ottelussa on joukkueen verkkoon tehty ainoastaan neljä maalia. Vaikka Lukon hyökkäyspelaaminen ei jokaisessa ottelussa olekaan ollut huippuluokkaa, niin erittäin hyvällä koko joukkueen puolustuspelaamisella on kettujoukkue saanut raavittua kasaan tärkeitä voittoja. Puolustuspelaamisen onnistuminen nouseekin entistä suurempaan rooliin kevättä kohti mentäessä, kun panokset kovenevat ja marginaalit joukkueiden välillä ovat monesti erittäin pieniä.

Jyväskylä on aina ollut vaikea paikka vierasjoukkueelle, joten Lukko saa torstain ottelussa venyä parhaimpaansa, jotta joukkue saisi kotiin viemisiksi tärkeitä sarjapisteitä. Hyvänä päivänään kettupaidat pystyvät voittamaan minkä joukkueen tahansa, mutta tämän kauden otteita on leimannut liika ailahtelevaisuus otteluiden välillä. Hyvää ottelua on usein seurannut todella heikko esitys, mutta viime aikojen voitot antavat uskoa paremmasta. Lukon sarjasijoitus on kuitenkin koko kauden ajan ollut tavoitteen mukainen, joten joukkue voi tällä hetkellä edetä luottavaisena kohti kevään tosipelejä.

Tiistain SaiPa-ottelussa Lukon tehomieheksi nousi Justin Morrison, joka oli komeilla 2+1 tehopisteillään mukana kaikissa kettupaitojen maaleissa. Myös Kurtis McLean oli tehokkaalla pelipäällä iskien tehot 1+1. Mika Noronen avasi tiistaina vaihtoaition luukkua, joten Antti Raanta sai pitkästä aikaa torjuntavastuun. Nuori raumalaismaalivahti pelasi totutun varmasti ja pohjusti komeilla torjunnoillaan joukkueensa voiton. Lukon valmennusjohdolla onkin positiivinen ongelma JYP-ottelun maalivahtivalinnassa, sillä kumpikin kettupaitojen maalivahdeista on osoittanut olevansa kovassa vireessä.

Lukon seuraava kotiottelu on lauantaina 8.1 jolloin Raumalle saapuu nousukuntoinen TPS. Liput hallitsevan mestarin kohtaamiseen kannattaa varata jo nyt, jotta varmistaa oman paikkansa kiihkeässä paikallisottelussa!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KurtisMcLean

Kurtis McLean

2.11.1980 Kirkland Lake, ONT
Tiedot

MikaNoronen

Mika Noronen

17.6.1979 Tampere
Tiedot

AnttiRaanta

Antti Raanta

12.5.1989 Rauma
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää