Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Wiikman haki revanssin

 
Wiikman haki revanssin

OTTELUN TEEMA

Lähtöasetelmat otteluun olivat todella kutkuttavat, sillä erityislatausta peliin toi Ilves-maalivahti Miika Wiikmanin paluu Raumalle. Ilvekseen siirtyneellä pelaajalla olikin todellinen näytön paikka entisen seuransa vieraana.

Ilves oli otteluun huomattavasti valmiimpi mitä kotijoukkue ja nuori ilvesryhmä luistelikin raumalaisjoukkueelta pahasti karkuun. Maalipaikkoja vierasjoukkue onnistui luomaan Lukkoa enemmän ja pisteet lähtivät täten ansaitusti Tampereelle lukemin 2-3 (0-0, 0-1, 2-2).

ILLAN ELIITTIÄ

Ottelun parhaimmistoon lukeutuivat molempien joukkueiden maalivahdit. Wiikman torjui varmasti 19 kertaa ja voi olla tyytyväinen iltapuhteeseensa. Lukon maalilla Mika Noronen oli ehdottomasti joukkueensa paras pelaaja 35 torjunnalla. Etenkin avauserässä Noronen piti Lukkoa vielä pelin syrjässä kiinni upeilla pelastuksillaan.

Lukon puolustuksen tuki ja turva viime aikoina on ollut Tomi Pettisen ja Harri Tikkasen muodostama pakkipari. Tänään kaksikko pelasi reilut peliminuutit ja Pettinen onnistui myös maalinteossa Tikkasen syötöstä. ”Peran” pelikunto on parantunut kauden edetessä ja hän alkaa vähitellen olla viime vuoden huikealla pelitasollaan.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelun ratkaisumaali nähtiin kun peliä oli jäljellä vain reilu minuutti. Ilves-hyökkääjä Matias Sointu pelasi tilanteen loppuun asti ja pääsi runnomaan kiekon maalin edestä ohi voimattoman Mika Norosen. Lopussa Lukko haki vielä kiivaasti tasoitusta, mutta tällä kertaa ilman tulosta.

Ilveksen tahtotila oli läpi ottelun Lukon vastaavaa edellä, mikä olikin Lukko-valmentaja Rauli Uraman mukaan yksi ottelun ratkaisuista.

- Kyllä se peli ratkesi luisteluun, ei meiltä ollut yrittämistä eikä sellaista taistelua. Lopussa tultiin hieman peliin mukaan, mutta etenkin ensimmäinen erä oli erittäin vaatimatonta. Peliin lähtö oli heikko, se on aina näköjään kun pelataan hyvä peli, niin sen jälkeen on erittäin vaikea lähteä seuraavaan peliin. Siinä meillä on läksyä kerrakseen. Peli-intensiteetti pitää olla paljon korkeampi.

Rauli Urama ottikin tappion osaksi omalle kontolleen.

- Ollaan siitä luistelusta puhuttu, ja taas oli se päivä kun ei jostain syystä laitettu itseämme täysin töihin. Se on meidän valmentajien homma kitkeä se pois ja laittaa asiat järjestykseen. Sitten jos on sellaisia pelaajia, jotka pelaavat illasta toiseen vain silloin tällöin, niin pitää miettiä mitä heidän kanssaan tehdään.

TULEMAN PITÄÄ

Lukolla on nyt muutaman päivän huili ennen seuraavaa koitosta. Luvassa on viime viikon tapaan tuplapelit perjantaina ja lauantaina. Ensin perjantaina matka vie Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi ja viikko päätetään kotiottelulla Kärppiä vastaan.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää