Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot solmi kolmen pelaajan kanssa jatkosopimukset

 
Pallo-Iirot solmi kolmen pelaajan kanssa jatkosopimukset

Pallo-Iirojen ensi kauden pelaajarunko täydentyi kolmella pelaajalla, kun Roope Raunio allekirjoitti sopimuksen perjantaina ja Ville Kukkanen sekä Juho Torkkeli pistivät eilen nimensä jatkopapereihin. Kaikkien kolmen sopimus on yksivuotinen.

Roope (synt. -90) aloittaa tulevalla kaudella kolmannen kautensa edustusjoukkueessa. Juoksuvoimaisen laitakoneen mennyt kausi kärsi samanaikaisesta pestistä armeijan harmaissa ja missään vaiheessa kautta ei päästy näkemään sitä parasta Roopea. ”Roope on hyvä laitapelaaja, jolla on nöyrä asenne työntekoon. Odotan häneltä tulevalla kaudella läpimurtoa pelaavaan kokoonpanoon”, kertoo Iirojen vastuuvalmentaja Pasi Lehtonen

Seinäjoelta Raumalle ja Satakunnan Ammattikorkeakouluun opiskelemaan saapunut 22-vuotias keskikenttämies oli jo viime kaudella Iirojen sopimuspelaaja. Ville osoitti viime talvena lupaavia otteita talven harjoituksissa ja harjoitusotteluissa, mutta viimeisessä harjoitusottelussa tapahtunut kontaktitilanne johti polven ristisiteiden katkeamiseen ja sitä myötä koko kauden mittaiseen pakkolepoon. ”Ville tuo meille kookkaana ja fyysisenä pelaajana kaksinkamppailuvoimaa ja luo kovan kilpailutilanteen meidän keskialueelle”.

Juho on nuoresta iästään huolimatta osa joukkueen kokenutta kaartia. Jo kaudella 2004 Ykkösen pelejä Iirojen keltanutussa pelannut Juho aloittaa tulevalla kaudella seitsemännen kautensa edustusjoukkueessa. Sähäkkä ja tekninen pelimies on useimmiten nähty oikean laiturin paikalla, mutta on viime vuosina näyttänyt, että pystyy pelaamaan muissakin hyökkäävissä pelirooleissa. ”Juho pelasi hyvän kauden, mutta hänellä on potentiaalia vieläkin parempaan ja uskon, että hän tulee näyttämään sen kaudella 2011".

Näiden kolmen sopimuksen myötä joukkueella on 18 pelaajasopimusta, joista kolme on maalivahtia.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää