Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Julius Mattila kahden vuoden sopimuksella vahvistamaan Lukon keskikaistaa

Julius Mattila kahden vuoden sopimuksella vahvistamaan Lukon keskikaistaa

22-vuotias sentteri Julius Mattila siirtyy Rauman Lukkoon kahden vuoden sopimuksella Boston Collegen yliopistojoukkueesta, jossa mies teki viime kaudella 34:ssa ottelussa 42 pistettä. Mattila on Tampereen Ilveksen kasvatti ja mies on tuttu näky kaikissa maajoukkueen juniori-ikäluokissa. 

Raumalta Mattila tulee hakemaan seuraavaa askelta urallaan.

- Mulla on vahva luotto Kalle Sahlstedtiin ja Pekka Virtaan sekä muuhun johtoryhmään Rauman Lukossa. Uskon, että Lukko tarjoaa mulle parhaan mahdollisuuden kehittyä ja ottaa seuraava askel urallani. Seurassa kiehtoi ammattimainen tekeminen ja voittamisen kulttuuri, joka on ollut läsnä seurassa usean vuoden ajan.

- Olin todella vakuuttunut Lukon tekemisestä viime kaudella. Esimerkiksi vuodenvaihteen jälkeen joukkue taisi hävitä vain kaksi kertaa varsinaisella peliajalla. Mulla on tavoitteena ottaa mahdollisimman iso rooli, jossa pystyn joukkuetta auttamaan voittamaan. Haluan olla pelaaja, johon valmennus voi luottaa ja laittaaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Oli kyse maalin johdosta tai tappiosta, ylivoimasta, alivoimasta tai mistä tahansa tilanteesta. Uskon, että Lukon kiekollinen pelitapa sopii hyvin pelaamiseeni, Mattila linjaa.

Kiekkoniiloille Julius Mattila on tietysti tunnettu nimi, mutta suurelle yleisölle ei välttämättä, koska Mattilalla ei vielä ole liigapelejä vyöllään pelattuaan viimeiset kolme kautta Pohjois-Amerikassa. Minkälaisen pelaajan kannattavat voivat odottaa näkevänsä kun pelit taas jatkuvat?

- Seura saa musta hyvin luistelevan ja peliä ymmärtävän kahden suunnan sentterin, joka tekee aina parhaansa auttaakseen joukkuetta voittamaan. Tykkään tehdä peliä ja koen, että pelin ymmärtäminen ja oikeiden valintojen tekeminen kuuluvat vahvuuksiini.

- Toivotan kaikille hyvää kesää, pysytään terveinä ja toivottavasti pelit Lukko-paidassa alkavat mahdollisimman pian, Julius päättää.

Lähde: raumanlukko.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää