Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Pathrik kasasi viime kaudella 51 runkosarjan ottelussa 27 pistettä ja Ponthus 52 ottelussa 20 pistettä kivenkovassa joukkueessa. 

- Saamme todelliset ammattipelaajat joukkueeseen, jotka ovat pelanneet SHL:ssa erinomaisella tasolla huippujoukkueessa. Pitää nyt muistaa, että puhumme SHL:n aivan huippuorganisaatiosta, joka voitti jääkiekon mestareiden liigan ja Ruotsin mestaruuden. Veljekset olivat siellä merkittävässä roolissa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt muistuttaa.

- Odotamme heidän ottavan kärkipelaajien roolin. Mikä parasta, niin tiedämme todella tarkkaan millaisia persoonia he ovat. He elävät jääkiekkoa ja ovat huippu-urheilijoita. Lisäksi vielä huipputyyppejä ja tiedämme, että he tulevat sopeutumaan todella nopeasti joukkueeseen. Siinä mielessä voimme olla luottavaisin mielin.

Westerholmien hankintaprosessi lähti liikkeelle kun Lukko sai tietää miesten halusta pelata Ruotsin ulkopuolella.

- Olimme heistä heti kiinnostuneita ja aloimme seuraamaan heidän otteitaan. Agenttiin yhteydenoton jälkeen lähtivät sopimukset pikkuhiljaa rakentumaan ja kävimme myös paikan päällä Ruotsissa katsomassa heidän pelaamista. Tässä myös Josef Boumedienne on ollut hyvänä apuna. Kohtalaisen pitkä prosessi tiedonhankintaa ja pelien seuraamista, mutta loppuviimein heidät saatiin ja olen siitä älyttömän tyytyväinen.

- Tarvitsemme ensi kauden joukkueeseemme tietynlaista voittamisen kulttuuria. Sitä, että he ovat nähneet mitä se vaatii että voidaan voittaa jotain. Se on erittäin tärkeä asia. Tiukan paikan tullen nämä pelaajat ovat nuorelle joukkueelle erittäin tärkeitä esimerkinnäyttäjiä, Sahlstedt päättää.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää