Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Pathrik kasasi viime kaudella 51 runkosarjan ottelussa 27 pistettä ja Ponthus 52 ottelussa 20 pistettä kivenkovassa joukkueessa. 

- Saamme todelliset ammattipelaajat joukkueeseen, jotka ovat pelanneet SHL:ssa erinomaisella tasolla huippujoukkueessa. Pitää nyt muistaa, että puhumme SHL:n aivan huippuorganisaatiosta, joka voitti jääkiekon mestareiden liigan ja Ruotsin mestaruuden. Veljekset olivat siellä merkittävässä roolissa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt muistuttaa.

- Odotamme heidän ottavan kärkipelaajien roolin. Mikä parasta, niin tiedämme todella tarkkaan millaisia persoonia he ovat. He elävät jääkiekkoa ja ovat huippu-urheilijoita. Lisäksi vielä huipputyyppejä ja tiedämme, että he tulevat sopeutumaan todella nopeasti joukkueeseen. Siinä mielessä voimme olla luottavaisin mielin.

Westerholmien hankintaprosessi lähti liikkeelle kun Lukko sai tietää miesten halusta pelata Ruotsin ulkopuolella.

- Olimme heistä heti kiinnostuneita ja aloimme seuraamaan heidän otteitaan. Agenttiin yhteydenoton jälkeen lähtivät sopimukset pikkuhiljaa rakentumaan ja kävimme myös paikan päällä Ruotsissa katsomassa heidän pelaamista. Tässä myös Josef Boumedienne on ollut hyvänä apuna. Kohtalaisen pitkä prosessi tiedonhankintaa ja pelien seuraamista, mutta loppuviimein heidät saatiin ja olen siitä älyttömän tyytyväinen.

- Tarvitsemme ensi kauden joukkueeseemme tietynlaista voittamisen kulttuuria. Sitä, että he ovat nähneet mitä se vaatii että voidaan voittaa jotain. Se on erittäin tärkeä asia. Tiukan paikan tullen nämä pelaajat ovat nuorelle joukkueelle erittäin tärkeitä esimerkinnäyttäjiä, Sahlstedt päättää.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää