Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

 

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

– Justin on yksi Liigan tähtipelaajista, joka on varmasti myös tämän sarjan nopein pelaaja. Hän on ollut yksi tärkeimmistä pelaajistamme, että olemme pärjänneet näin hyvin kuluvalla kaudella, Rauman Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo.

Danforth on innoissaan mahdollisuudesta jatkaa Lukko-paidassa.

– Meillä on täällä hieno tarina menossa. Tällä kaudella kasassa on hyvä joukkue, ja myös ensi kausi näyttää vahvalta. Tykkään pelata täällä, joten olen todella innoissani mahdollisuudesta jatkaa Raumalla.

Viime keväänä raumalaisseuraan saapunut 175-senttinen ja 82-kiloinen oikealta laukova Danforth on ollut läpi kauden Lukon tehokkain pelaaja.

– Minulla oli omat odotukseni pelaamisestani täällä ja olen mielestäni onnistunut näissä tavoitteissa hyvin. Olen tyytyväinen omaan panokseeni joukkueessa ja siihen, miten hyvin koko joukkue on pystynyt pelaamaan.

– Joukkueellamme on mahtavat kannattajat, jotka seisovat omiensa takana viimeiseen asti. He antavat sen tärkeän lisävaihteen, jota joukkue tarvitsee.

Danforth on viimeistellyt tähän mennessä pelaamissaan 53 ottelussa 16 maalia ja antanut 31 syöttöä. 47 tehopisteellä vikkelä hyökkääjä on koko Liigan pistepörssin 4. sijalla.

– On hyvä muistaa, että hän on vielä aloitteleva ammattilainen, joten on erittäin hyvät mahdollisuudet sille, että näemme ensi kaudella entistäkin paremman Justinin, Sahlstedt muistuttaa.

Lähde: Raumanlukko.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää