Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

 

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

– On todella tärkeää, että saimme pidettyä Lassin meillä. Kehittyvä oman kylän poika muodostaa yhdessä Oskari Setäsen kanssa myös ensi kauden vahvan maalivahtikaksikkomme. Lassilla oli koko ajan ykkösvaihtoehtona jäädä Raumalle, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo.

Sahlstedt painottaa, että vuoden sopimus on niin sanotusti reilu peli. Se antaa hyvää aikaa molemmille osapuolille katsella, mitä seuraavan vuoden aikana tapahtuu ja miten siitä eteenpäin jatketaan.

– Lassilla on valtava potentiaali, ja hän kehittyy koko ajan lisää. Täytyy muistaa, että kyseessä on nuori maalivahti, joka on edelleen kehitysvaiheessa. Tästä huolimatta hän on jo nyt pystynyt pelaamaan näin hyvää peliä.

Myös Lehtinen itse kertoo Lukon olleen hänelle se ainut oikea vaihtoehto.

– Hyvät fiilikset jatkosta. Tuntuu aika mahdottomalta ajatukselta lähteä tässä vaiheessa minnekään muualle. Täällä on hyvä yhteisö, ja nyt on käynnissä uusi tarina, jossa tuodaan esiin nuoria pelaajia. Haluan olla osa sitä projektia ja tarinaa, Lehtinen painottaa.

183-senttinen ja 80-kiloinen Lehtinen pelaa parhaillaan vahvaa kautta. Hän on jakanut torjuntavastuun yhdessä Oskari Setäsen kanssa. Kuluvaan sesonkiin mahtuu 17 pelattua ottelua. Torjuntaprosentti näyttää lukemaa 90,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.42.

Kuluvaan kauteen mahtuu myös yksi maali, jonka Lukko-vahti laukoi TPS:n verkkoon joulukuun alussa. Kyseessä ei ollut ensimmäinen täysosuma, sillä hän iski maalin aikanaan myös C-nuorten SM-sarjan pudotuspeleissä.

– Alkukausi meni joukkueena hieman suunniteltua heikommin, mikä luonnollisesti tarkoittaa myös sitä, että maalivahdeillakin meni hieman heikommin. Nyt homma on lähtenyt toimimaan kaikilla osa-alueilla hyvin. Olemme esimerkiksi tiivistäneet puolustuspeliä, mikä taas on ollut iso apu maalivahtipelaamiseen, ja auttanut meitä ottamaan askelia eteenpäin, Lehtinen toteaa.

– Meillä on Oskarin kanssa hyvähenkinen kilpailu peliajasta. Terve kilpailutilanne auttaa eteenpäin, mutta myös maalivahtien keskinäinen yhteistyö on tärkeässä asemassa. Me tuemme ja tsemppaamme toisiamme päivittäin. Nautitaan koko joukkueena päivittäisestä tekemisestä ja työstä.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää