Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Veikkausvinkit

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

 

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

– On todella tärkeää, että saimme pidettyä Lassin meillä. Kehittyvä oman kylän poika muodostaa yhdessä Oskari Setäsen kanssa myös ensi kauden vahvan maalivahtikaksikkomme. Lassilla oli koko ajan ykkösvaihtoehtona jäädä Raumalle, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo.

Sahlstedt painottaa, että vuoden sopimus on niin sanotusti reilu peli. Se antaa hyvää aikaa molemmille osapuolille katsella, mitä seuraavan vuoden aikana tapahtuu ja miten siitä eteenpäin jatketaan.

– Lassilla on valtava potentiaali, ja hän kehittyy koko ajan lisää. Täytyy muistaa, että kyseessä on nuori maalivahti, joka on edelleen kehitysvaiheessa. Tästä huolimatta hän on jo nyt pystynyt pelaamaan näin hyvää peliä.

Myös Lehtinen itse kertoo Lukon olleen hänelle se ainut oikea vaihtoehto.

– Hyvät fiilikset jatkosta. Tuntuu aika mahdottomalta ajatukselta lähteä tässä vaiheessa minnekään muualle. Täällä on hyvä yhteisö, ja nyt on käynnissä uusi tarina, jossa tuodaan esiin nuoria pelaajia. Haluan olla osa sitä projektia ja tarinaa, Lehtinen painottaa.

183-senttinen ja 80-kiloinen Lehtinen pelaa parhaillaan vahvaa kautta. Hän on jakanut torjuntavastuun yhdessä Oskari Setäsen kanssa. Kuluvaan sesonkiin mahtuu 17 pelattua ottelua. Torjuntaprosentti näyttää lukemaa 90,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.42.

Kuluvaan kauteen mahtuu myös yksi maali, jonka Lukko-vahti laukoi TPS:n verkkoon joulukuun alussa. Kyseessä ei ollut ensimmäinen täysosuma, sillä hän iski maalin aikanaan myös C-nuorten SM-sarjan pudotuspeleissä.

– Alkukausi meni joukkueena hieman suunniteltua heikommin, mikä luonnollisesti tarkoittaa myös sitä, että maalivahdeillakin meni hieman heikommin. Nyt homma on lähtenyt toimimaan kaikilla osa-alueilla hyvin. Olemme esimerkiksi tiivistäneet puolustuspeliä, mikä taas on ollut iso apu maalivahtipelaamiseen, ja auttanut meitä ottamaan askelia eteenpäin, Lehtinen toteaa.

– Meillä on Oskarin kanssa hyvähenkinen kilpailu peliajasta. Terve kilpailutilanne auttaa eteenpäin, mutta myös maalivahtien keskinäinen yhteistyö on tärkeässä asemassa. Me tuemme ja tsemppaamme toisiamme päivittäin. Nautitaan koko joukkueena päivittäisestä tekemisestä ja työstä.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää
Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Rauman Lukko on kiinnittänyt maalivahtiosastolleen Pekka Tuokkolan vajaan kuukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä alkukauden ajan Lahden Pelicansia edustaneen Manuel Ganahlin. 28-vuotias itävaltalaishyökkääjä siirtyy sinikeltaisiin loppukauden 2018-19 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Ville Vahalahti lopettaa uransa

Ville Vahalahti lopettaa uransa

Rauman Lukon hyökkääjä Ville Vahalahti joutuu lopettamaan uransa. Loukkaantumisen vuoksi koko alkukauden sivussa ollut, tänään keskiviikkona 41 vuotta täyttävä Vahalahti teki päätöksensä luonnollisesti haikein mielin.

Lue lisää