Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

 

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Rutiinin lisäksi Pallo-Iirot saa kaikilta pelaajilta kokemusta pelaamisesta Kakkosessa. Pertola ja Pihlainen pelasivat myös viime kaudella Iirojen riveissä.

Matias Majapuro taas pelasi viimeksi kaudella 2015 Pallo-Iiroissa. Tuon kauden päätteeksi Pallo-Iirot tippui Kakkosesta Kolmoseen ja kolmen kauden jälkeen nosti itsensä takaisin liiton sarjoihin.

- Kauden 2015 jälkeen halusin pitää ainakin vuoden tauon 20 vuoden pelaamisen jälkeen. Lopulta se venyi vähän pidemmäksi. Keskityin tuona aikana enimmäkseen muihin juttuihin ja olin muun muassa vaihto-opiskelemassa puolisen vuotta Pohjois-Irlannissa. Siellä kylläkin pelasin yliopiston joukkueessa paikallista sarjaa, Majapuro kertoo.

Aleksi Pihlainen siirtyi Pallo-Iiroihin PPT:sta, jonka taru loppui yhden Kakkosen kauden jälkeen. Pihlaisella on kokemusta mitä Kakkosen taso vaatii.

- Kakkosessa aika ja tila vähenevät, joten pallosta on pidettävä entistä paremmin huolta ja pelin on pysyttävä kasassa koko 90 minuutin ajan. Muuten vastustajat rankaisevat virheistä.

Tulevan kauden odotuksiin Pihlainen suhtautuu maltillisesti niin joukkueen kuin oman pelaamisen osalta.

- Odotan itseltäni tasaista ja vahvaa suorittamista läpi kauden. Joukkueelta odotan, että se on valmis uudelle sarjatasolle. Vahva kauden aloitus olisi tärkeää, Pihlainen näkee.

Miika Pertola pelasi viime kaudella Pallo-Iiroissa yhtä vaille kaikissa peleissä. Ainoa poissaolo tuli korttitilin täytyttyä. Viime kausina Pertola on nähty pääosin keskikentän keskustassa, mutta valmentajalle 31-vuotias luottopelaaja tarjoaa mahdollisuuden myös muille pelipaikoille uskottavilla esityksillä.

Kysymykseen mikä sai kokeneen perheellisen pelimiehen vielä jatkamaan, vastaus tuli pertolamaiseen tyyliin.

- Jalkapallo.

Pallo-Iiroilla on nyt koossa 19 pelaajasopimusta. Joukkue rakentuu vielä harjoituskauden kuluessa.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää