Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

 

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lukon päävalmentaja Pekka Virta on mielissään saadessaan joukkueeseensa paluumuuttajan.

- Oskari on edelleen nuori pelaaja, joka sopii meidän tulevaisuuden ajatuksiimme. Hän muodostaa yhdessä Lassi Lehtisen kanssa hyvän ja nuoren maalivahtikaksikon. Oskari on näyttänyt pystyvänsä pelaamaan voittavassa joukkueessa. Jos meillä on tietylle pelipaikalla kaksi yhtä vahvaa vaihtoehtoa, niin siinä tapauksessa nämä Lukon junioripolun läpikäyneet pelaajat ovat etusijalla, Virta sanoo.

Myös Setäsen positiivisella persoonalla on merkitystä.

- Hän on pidetty pelaaja, josta olen kuullut pelkästään hyvää. Tämä meidän päivittäinen elämämme ei kuitenkaan ole ainoastaan vain jääkiekon pelaamista, joten myös pelaajan persoonalla on iso painoarvo. Hänen olemuksensa ja kaikki tekemisensä lähtevät iloisuudesta ja kovasta harjoittelumoraalista. Ne ovat tärkeitä asioita joukkueen sisällä.

Viimeiset kolme kautta TPS:n maalilla torjunut Panelian Raikkaan kasvatti palaa tuttuun Lukko-paitaan odottavaisin mielin.

- Todella innostuneet fiilikset päästä pukemaan jälleen Lukon paita päälle. Vaikka seura on tuttu, niin onhan siellä paljon uutta juttua. Lukolla on varmasti vahva halu ja tavoite nousta taas yhdeksi niistä seuroista, jotka kuuluvat vakituisesti pudotuspeleihin, Setänen kertoo.

- Henkilökohtaisesti tavoitteena on ottaa se seuraava askel uralla. Se ei vielä riitä, että olen onnistunut vakiinnuttamaan paikkani Liigassa, vaan nyt tähdätään sinne kärkeen. Tavoitteet on kovat, mutta uskon, että Lukko on minulle se paras paikka kehittyä.

Liiga-debyyttinsä Lukon maalilla kaudella 2013-14 tehnyt 184-senttinen ja 80-kiloinen maalivahti on pelannut urallaan yhteensä 114 runkosarjaottelua ja 14 pudotuspeliottelua. Lukon ja TPS:n lisäksi Setänen on pelannut Liigassa lainalla Porin Ässien maalilla.

- Matkalta on varmasti tarttunut paljon hyviä juttuja, jotka ovat kasvattaneet minua pelaajana ja ihmisenä. Kokemuksen kautta yksi isoimmista asioista on kehitys henkisellä puolella. Aika TPS:ssä opetti paljon.

- Alku Turussa ei omalta osaltani mennyt täysin nappiin, mutta sain taisteltua itseni pelaavaksi maalivahdiksi. Pääsin olemaan mukana taistelemassa Liigan runkosarjan kärkipaikoista ja vaikka sitä menestystä ei pudotuspeleissä tullut, niin se opetti paljon voittamisen kulttuurista. Myös pudotuspelikokemuksella on oma arvonsa, tiedän mitä se maailma on ja mitä vaatii päästä sinne huipun ytimeen.

Setänen oli mukana voittamassa Lukolle A-nuorten SM-pronssia keväällä 2013. Lisäksi palkintokaapista löytyy keväällä 2014 Mikkelin Jukureille voitettu Mestis-hopea. Hän on pelannut urallaan viisi nuorten ja 11 poikien maaottelua.

Viikko takaperin pronssiottelussa kautensa päättänyt Setänen liittyy mukaan Lukon harjoituksiin toukokuun puolivälin jälkeen.

- Pukukopissa on edelleen muutamia tuttuja jätkiä. Esimerkiksi Fribergin Jeren ja Seväsen Ronin kanssa olemme pelanneet yhdessä jo junnuajoista. Liedeksen Heikki on tuttu kaveriporukoista. Ja totta kai se kokeneempi osasto joka jo viimeksi oli samaan aikaan Raumalla eli Vahalahden Ville, Niskalan Janne, Keräsen Janne ja kumppanit.

- Kaiken kaikkiaan porukka on kuitenkin muuttunut paljon ja paljon on uusia kasvoja, mutta sehän tässä onkin aina hienoa, että pääsee tutustumaan uusiin jätkiin.

Lähde: raumanlukko.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2017-2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2017-2018

Ottelut kaudella 2017-2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


OskariSetänen

Oskari Setänen

28.4.1994 Eura
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää