Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

 

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen. Lähtökohtaisesti avauskokoonpanon pelaajana porilaisryhmässä pelannut Rinne tulee vahvistamaan rutkasti Pallo-Iirojen joukkuetta. Sopimus kattaa kauden 2018.

Nico Rinne on Pallo-Iirojen kasvatti. Viimeksi Rinne pelasi Iiroissa kaudella 2015 kun joukkue putosi Kakkosesta. Silloin monipuolinen Rinne pelasi useammalla pelipaikalla. MuSa:ssa Rinne löysi itsensä uudelleen jalkapalloilijana. Raumalle palaa parempi jalkapalloilija.

- Henkilökohtaisesti koen, että on aika ennen ja jälkeen MuSan. Jokapaikan höylästä pelipaikan vakiintuminen keskikentän keskustaan antoi mahdollisuuden rauhassa keskittyä rakentamaan omaa profiilia pelaajana, Rinne kuvailee.

- Mitään järisyttävää muutosta ei ominaisuuksiin ole tullut, mutta ehkä niitä on nyt saanut paremmin hyödynnettyä. Vielä on kuitenkin kapasiteettia paljon parempaankin ja se ajaa joka päivä tekemään hommia kehittymisen eteen.

- Samalla isoimmat muutokset on varmasti tapahtunut henkisellä puolella. Iiroista lähti kaksi vuotta sitten aika solmussa ollut kaveri. Paljon on saanut asioita pyöritellä ja tänä päivänä mieli on levollinen, jonka myötä palasi myös nautinto pelaamiseen. Pelivuosia on todennäköisesti enemmän takana kuin jäljellä, joten nautitaan joka hetkestä.

Pallo-Iirojen tuoreelle päävalmentajalle Akusti Saloselle Nico Rinteen saaminen joukkueeseen oli mieluisa uutinen.

- Rinne on pelannut jalkapalloa Kakkosen aivan kärkipään seuran joukkuessa, joka myös tavoitteli tosissaan nousua Ykköseen. On selvä asia, että Rinne tulee meitä vahvistamaan. Keskustelun perusteella saamme myös loistavan persoonan mukaan, Salonen kehuu.

Mikä sitten sai Ykköseen nousua hakevasta seurasta miehen valitsemaan sarjaporrasta alempana pelaavan kasvattajaseuran?

- Jo MuSaan lähtiessä oli ajatus, että paluu tapahtuu jollain aikavälillä. Vähitellen alkoi kypsymään ajatus siitä, että haluan antaa oman panokseni matkaan takaisin kohti Kakkosta.

-  Olen saanut kaksi vuotta olla mukana joukkueessa joka taistelee Ykkösen paikasta, ja siinä samalla on nähnyt mitä vaatii pelata noususta. Nyt haluan tuoda Iiroissa arkeen sitä kokemusta mitä matkan varrella on tarttunut. Olisi ollut helppo ja turvallinen päätös jatkaa MuSassa, mutta halusin erilaisen haasteen. Vaikea antaa lyhyttä vastausta, mutta lopulta jossain syvällä sisimmässä oli tunne, että Iirot on ainut oikea vaihtoehto.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleNico Rinne

12.10.1990 Rauma
Tiedot


Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää