Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Väyrynen ja Joonas Niemelä Lukkoon

Janne Väyrynen ja Joonas Niemelä Lukkoon

 

Rauman Lukko saa vahvaa potentiaalia hyökkäysosastolleen, kun Janne Väyrynen ja Joonas Niemelä siirtyvät Lukko-paitaan. Väyrynen saapuu Raumalle Jokipojista 2+1 -vuotisella sopimuksella ja Niemelä Espoon Bluesista kolmen vuoden sopimuksella.

23-vuotiaalla, 191-senttisellä ja 86-kiloisella Väyrysellä on alla uransa tehokkain kausi, kun hän viimeisteli 46 Mestis-ottelussa tehot 23+21=44. Järvenpään Haukkojen kasvatti jatkoi tehokasta kauttaan myös pudotuspeleissä, sillä 11 ottelussa syntyi tehot 7+6=13.

- Lähden intoa täynnä Raumalle, tämä on hyvä mahdollisuus päästä uralla jälleen eteenpäin hienossa organisaatiossa. Pitsiturnauksessa on aikanaan tullut käytyä katsomassa matseja ja Lukko on kaikin puolin erittäin mieluinen seura minulle. Siellä on kovia pelimiehiä, joten myös odotukset ovat kovat ensi kaudelle, Väyrynen kertoo.

Oikealta laukova Väyrynen kertoo parhaaksi aseekseen laukauksen ja myös päävalmentaja Juha Vuori hehkuttaa tuoreimman suojattinsa ominaisuuksia.

- Janne on rohkea, fyysinen ja päättäväinen pelaaja. Hänellä on vahva kausi alla ja jatkaa varmasti siitä mihin tällä kaudella lopetti. Uskon, että hän pystyy tekemään samaa jälkeä myös Liigassa, Vuori sanoo.

Espoosta Raumalle saapuva 19-vuotias Joonas Niemelä debytoi viime kaudella Liigassa Bluesin riveissä ja oli tärkeä osa seuran A-nuoria, jotka marssivat aina finaaliin asti päätyen lopulta hopealle. Niemelä ehti pelata Liigaa Bluesin paidassa 28 ottelua, joissa hän keräsi tililleen yhden syöttöpisteen. A-nuorten runkosarjassa 180-senttinen ja 82-kiloinen Niemelä iski 31 ottelussa tehot 11+30=41. Pudotuspeleissä hän pelasi kuudessa ottelussa, joissa viimeisteli kaksi maalia ja alusti kolme osumaa.

- Lukko on minulle hyvä paikka kehittyä Liiga-pelaajaksi, lisäksi hyvä yhteistyö Mestiksen KeuPa HT:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden jatkaa kehityskulkua. Näen, että olen aika monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Omaksi vahvuudekseni näkisin kiekollisen pelin, Niemelä sanoo.

Vasen käsi alhaalla pelaava EPS-kasvatti on kuulunut läpi uransa nuorten maajoukkueisiin, Vuori näkee Niemelän olevan iso osa sinikeltaisten energistä tulevaisuutta.

- Joonaksella on taistelijan ote pelissä. Hän tekee töitä ja kamppailee hyvin. Hän on kokenut nuorissa menestystä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Hän on hyvällä tiellä ja osa Lukon energistä tulevaisuutta, Vuori toteaa.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää