Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Väyrynen ja Joonas Niemelä Lukkoon

Janne Väyrynen ja Joonas Niemelä Lukkoon

 

Rauman Lukko saa vahvaa potentiaalia hyökkäysosastolleen, kun Janne Väyrynen ja Joonas Niemelä siirtyvät Lukko-paitaan. Väyrynen saapuu Raumalle Jokipojista 2+1 -vuotisella sopimuksella ja Niemelä Espoon Bluesista kolmen vuoden sopimuksella.

23-vuotiaalla, 191-senttisellä ja 86-kiloisella Väyrysellä on alla uransa tehokkain kausi, kun hän viimeisteli 46 Mestis-ottelussa tehot 23+21=44. Järvenpään Haukkojen kasvatti jatkoi tehokasta kauttaan myös pudotuspeleissä, sillä 11 ottelussa syntyi tehot 7+6=13.

- Lähden intoa täynnä Raumalle, tämä on hyvä mahdollisuus päästä uralla jälleen eteenpäin hienossa organisaatiossa. Pitsiturnauksessa on aikanaan tullut käytyä katsomassa matseja ja Lukko on kaikin puolin erittäin mieluinen seura minulle. Siellä on kovia pelimiehiä, joten myös odotukset ovat kovat ensi kaudelle, Väyrynen kertoo.

Oikealta laukova Väyrynen kertoo parhaaksi aseekseen laukauksen ja myös päävalmentaja Juha Vuori hehkuttaa tuoreimman suojattinsa ominaisuuksia.

- Janne on rohkea, fyysinen ja päättäväinen pelaaja. Hänellä on vahva kausi alla ja jatkaa varmasti siitä mihin tällä kaudella lopetti. Uskon, että hän pystyy tekemään samaa jälkeä myös Liigassa, Vuori sanoo.

Espoosta Raumalle saapuva 19-vuotias Joonas Niemelä debytoi viime kaudella Liigassa Bluesin riveissä ja oli tärkeä osa seuran A-nuoria, jotka marssivat aina finaaliin asti päätyen lopulta hopealle. Niemelä ehti pelata Liigaa Bluesin paidassa 28 ottelua, joissa hän keräsi tililleen yhden syöttöpisteen. A-nuorten runkosarjassa 180-senttinen ja 82-kiloinen Niemelä iski 31 ottelussa tehot 11+30=41. Pudotuspeleissä hän pelasi kuudessa ottelussa, joissa viimeisteli kaksi maalia ja alusti kolme osumaa.

- Lukko on minulle hyvä paikka kehittyä Liiga-pelaajaksi, lisäksi hyvä yhteistyö Mestiksen KeuPa HT:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden jatkaa kehityskulkua. Näen, että olen aika monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Omaksi vahvuudekseni näkisin kiekollisen pelin, Niemelä sanoo.

Vasen käsi alhaalla pelaava EPS-kasvatti on kuulunut läpi uransa nuorten maajoukkueisiin, Vuori näkee Niemelän olevan iso osa sinikeltaisten energistä tulevaisuutta.

- Joonaksella on taistelijan ote pelissä. Hän tekee töitä ja kamppailee hyvin. Hän on kokenut nuorissa menestystä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Hän on hyvällä tiellä ja osa Lukon energistä tulevaisuutta, Vuori toteaa.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää