Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

 

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen. Seuran kasvatti pelasi viime kaudella kaikissa otteluissa ja löi itsensä läpi myös tehollisesti. Neljä maalia iskenyt ja kymmenen alustanut Kuusio loi vaarallisilla nousuillaan jatkuvan uhan vastustajan puolustukselle.

21-vuotias Kuusio on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata Pallo-Iirojen edustusjoukkueessa jo 99:ssa ottelussa. Näissä on syntynyt 7 maalia, joista viime kaudella Kuusio teki 4. Niklas Kuusion kyymäiset nousut ovat myös ensi kaudella osa Pallo-Iirojen hyökkäyspeliä sillä mies jatkaa sinikeltaisissa ainakin vuoden verran.

- Kuusio on ollut jo useana vuotena tärkeä osa edustusta, mutta menneellä kaudella Niklas nousi joukkueen ehdottomien avainpelaajien joukkoon. Aikaisempien kausien ajoittaiset väläyttelyt muuttuivat viime kaudella tasaiseksi ja korkeatasoiseksi suorittamiseksi, päävalmentaja Hörkkö ylistää.- Olen erittäin iloinen, että saatiin näin tärkeä palanen kiinnitettyä hyökkäyspeliimme.

Turussa opiskelevalle Kuusiolle olisi varmasti ollut kysyntää Aurajoen suunnalla, mutta Niklas valitsi kasvattajaseuransa.

- Hyvä fiilis, että saatiin sopimus paketoitua. Halu nostaa Iirot takaisin omalle sarjatasolle on todella korkea. Olen nauttinut pelaamisesta Raumalla ja olen ennenkin kehunut meidän hienoa joukkuehenkeä. Ne ovat asioita, jotka vain edesauttoivat päätöstäni jatkaa Iiroissa. Kesätyön saaminen Raumalta on myös osa päätöstäni, Kuusio linjaa.

Kuusio nousi viime kaudella Kakkosen eliittipelaajiin hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Monelle Kolmosen puolustajalle tulee kiire nopeajalkaisen Kuusion kanssa tulevalla kaudella.

- Tavoitteet tulevalle kaudelle ovat seuratasolla joukkueen auttaminen parhaalla mahdollisella tavalla yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Haluan olla osa Kakkoseen nousevaa Pallo-Iiroja. Henkilökohtaisesti pyrin nauttimaan edelleen jalkapalloilijan arjesta päivästä toiseen ja kehittymään siinä ohessa pelaajana.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää