Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot ja Stanley Ukwuoma sopimukseen

Pallo-Iirot ja Stanley Ukwuoma sopimukseen

 

Stanley Ukwuoma ja Pallo-Iirot allekirjoittivat vuoden sopimuksen. Pallo-Iirot saa kaipaamaansa vahvistusta hyökkäyspäähän.

Pallo-Iirot ja 24-vuotias nigerialainen Stanley Ukwuoma allekirjoittivat vuoden sopimuksen. Stanley Ukwuomalla on oikeus purkaa sopimus kesäkuun lopussa mikäli hän ei ole löytänyt Raumalta siviilitöitä. Sopimus sisältää myös klausuulin Ykköseen tai Veikkausliigaan siirtymisestä.

Kaudella 2013 Stanley Ukwuoma pelasi Pallo-Iiroissa ja teki 15 maalia. Kauden jälkeen tie vei sarjaporrasta ylemmäs FC Jazz:iin. Tulevaksi kaudeksi Ukwuoma palaa Pallo-Iiroihin ja tuo päävalmentaja Lehtoselle lisää vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseen.

- Stanley pystyy pelaamaan hyökkäyspäässä sentterin tai laiturin roolissa. Stanley on nopea ja suoraviivainen eteenpäin pyrkivä hyökkääjä. Meillä on hyviä pallollisia pelaajia, jotka tulevat paljon vastaan hakemaan palloja. Ukwuoma taas monipuolistaa meidän hyökkäyspelaamista, päävalmentaja Lehtonen kuvailee.

Ukwuoma hyvillä mielin takaisin Raumalle

Stanley Ukwuoma oli vuonna 2013 Pallo-Iirojen paras maalintekijä viidellätoista osumallaan. Kauden jälkeen Stanley meni pelaamaan Ykköseen FC Jazzin riveihin. Harjoituskaudella Ukwuoma pelasi kahdessa ottelussa Pallo-Iirojen paidassa: 27.2.2015 FC Inter - pelissä ja 11.4 MuSa-ottelussa.

- Mukava tulla takaisin Raumalle. Tämä on hyvä paikka minulle ja minulla on hyviä muistoja täältä. Porista minulla on hyvä kausi alla, en ole ennen pelannut Suomessa niin korkealla tasolla. Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata vielä parempi kausi mitä viimeksi Raumalla pelatessani.

- Kuitenkin tärkeintä on joukkueen menestyminen. Tavoitteena on voittaa jokainen peli ja kauden päätteeksi nousta seuraavalle sarjatasolle. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan.Siihen tarvitaan koko joukkueen ja jokaisen pelaajan panosta, Stanley painottaa.

Millaisen pelaajan Pallo-Iirot sitten saa Stanley Ukwuomasta?

- En ole kaikkein taitavin pelaaja, mutta olen nopea ja vahva. Tykkään taistella pallosta ja luoda sitä kautta paikkoja joukkuekavereille. Olen joukkuepelaaja ja aina positiivinen persoona.

Ukwuoman sopimuksen myötä Pallo-Iiroilla on kasassa 20 pelaajasopimusta ja joukkue on valmis kauden avaukseen.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


StanleyUkwuoma

Stanley Ukwuoma

12.6.1990
Tiedot


Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää