Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot ja Stanley Ukwuoma sopimukseen

Veikkausvinkit

Pallo-Iirot ja Stanley Ukwuoma sopimukseen

 

Stanley Ukwuoma ja Pallo-Iirot allekirjoittivat vuoden sopimuksen. Pallo-Iirot saa kaipaamaansa vahvistusta hyökkäyspäähän.

Pallo-Iirot ja 24-vuotias nigerialainen Stanley Ukwuoma allekirjoittivat vuoden sopimuksen. Stanley Ukwuomalla on oikeus purkaa sopimus kesäkuun lopussa mikäli hän ei ole löytänyt Raumalta siviilitöitä. Sopimus sisältää myös klausuulin Ykköseen tai Veikkausliigaan siirtymisestä.

Kaudella 2013 Stanley Ukwuoma pelasi Pallo-Iiroissa ja teki 15 maalia. Kauden jälkeen tie vei sarjaporrasta ylemmäs FC Jazz:iin. Tulevaksi kaudeksi Ukwuoma palaa Pallo-Iiroihin ja tuo päävalmentaja Lehtoselle lisää vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseen.

- Stanley pystyy pelaamaan hyökkäyspäässä sentterin tai laiturin roolissa. Stanley on nopea ja suoraviivainen eteenpäin pyrkivä hyökkääjä. Meillä on hyviä pallollisia pelaajia, jotka tulevat paljon vastaan hakemaan palloja. Ukwuoma taas monipuolistaa meidän hyökkäyspelaamista, päävalmentaja Lehtonen kuvailee.

Ukwuoma hyvillä mielin takaisin Raumalle

Stanley Ukwuoma oli vuonna 2013 Pallo-Iirojen paras maalintekijä viidellätoista osumallaan. Kauden jälkeen Stanley meni pelaamaan Ykköseen FC Jazzin riveihin. Harjoituskaudella Ukwuoma pelasi kahdessa ottelussa Pallo-Iirojen paidassa: 27.2.2015 FC Inter - pelissä ja 11.4 MuSa-ottelussa.

- Mukava tulla takaisin Raumalle. Tämä on hyvä paikka minulle ja minulla on hyviä muistoja täältä. Porista minulla on hyvä kausi alla, en ole ennen pelannut Suomessa niin korkealla tasolla. Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata vielä parempi kausi mitä viimeksi Raumalla pelatessani.

- Kuitenkin tärkeintä on joukkueen menestyminen. Tavoitteena on voittaa jokainen peli ja kauden päätteeksi nousta seuraavalle sarjatasolle. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan.Siihen tarvitaan koko joukkueen ja jokaisen pelaajan panosta, Stanley painottaa.

Millaisen pelaajan Pallo-Iirot sitten saa Stanley Ukwuomasta?

- En ole kaikkein taitavin pelaaja, mutta olen nopea ja vahva. Tykkään taistella pallosta ja luoda sitä kautta paikkoja joukkuekavereille. Olen joukkuepelaaja ja aina positiivinen persoona.

Ukwuoman sopimuksen myötä Pallo-Iiroilla on kasassa 20 pelaajasopimusta ja joukkue on valmis kauden avaukseen.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


StanleyUkwuoma

Stanley Ukwuoma

12.6.1990
Tiedot


Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää