Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aki Uusikartano Lukkoon

 

Aki Uusikartano Lukkoon


Rauman Lukon hyökkäysosasto vahvistuu viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta Ässien paidassa juhlineella keskushyökkääjä Aki Uusikartanolla. 35-vuotiaan Uusikartanon kanssa tehty sopimus on vuoden mittainen.

- Halu kohdata vielä uusia haasteita sai vaihtamaan seuraa. Otin yhteyttä Lukkoon ja aika pian selvisi, että tavoitteemme ovat yhtenäiset. Lukko kokoaa kokenutta joukkuetta, jolla on vain yksi tavoite eli mestaruus ja sen vähempään en tyydy minäkään, Uusikartano tiivistää.

- Sikäli jatkaminen on vaivatonta, että ikävuodet eivät ole vieneet peli-iloa mihinkään. Tulen Raumalle intoa täynnä kuin ilmapallo, hän naurahtaa.

Lukon päävalmentaja Risto Dufva sanoo ottavansa Uusikartanon tasoisen pelaajan mielellään joukkueeseensa.

- Jos mestarijoukkueen kakkossentteri on halukas tulemaan meille, niin tervetuloa. Kotimaisista huippuluokan keskushyökkääjistä on enemmän kuin iso pula, Dufva selvittää.

- Akin vahvuus on kokonaisvaltainen peli ja se kyky sopii meidän kuvioihimme täydellisesti, päävalmentaja jatkaa.

Tänään Lukon harjoitusvahvuuteen liittyvä Aki Uusikartano on pelannut Lukossa aiemminkin, kaudella 2001-02 syntyi 55 ottelussa yhteensä 21 (11+10) tehopistettä. SM-liigassa Uusikartano on edustanut Lukon ja Ässien lisäksi myös HIFK:ta, SaiPaa, HPK:ta ja TPS:aa.

SM-liigan runkosarjassa Uusikartano on pelannut kaikkiaan 708 ottelua tehoilla 114+238. Pudotuspeleissä vastaavat lukemat ovat 74/11+23. Ässien lisäksi hän on voittanut Suomen mestaruuden myös TPS:ssa kaudella 2009-10. Kaudella 2005-06 Uusikartano voitti Ässissä SM-hopeaa ja vuotta myöhemmin HPK:ssa tuli kaappiin vielä SM-pronssi.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AkiUusikartano

Aki Uusikartano

13.6.1977 Lieto
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää