Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirojen maali yhä koskematon

Veikkausvinkit

Pallo-Iirot - Härmä 2-0 (0-0) Raumalainen Pallo-Iirot on aloittanut kautensa mainiosti jalkapallon kakkosen länsilohkossa, sillä kahden ottelun jälkeen joukkueella on kuusi pistettä, eikä omiin ole mennyt vielä yhtään palloa. Sinikeltaiset ovat puolestaan itse iskeneet viidesti vastustajan reppuun. Huhtikuisena sunnuntaina tuulisella ja kylmällä Äijänsuon stadionilla jäi hämeenlinnalainen Härmä raumalaisten jalkoihin lukemin 2-0. Ensimmäinen jakso oli vielä maaliton ja se oli hienokseltaan vieraiden hallintaa ja saivathan he pallon kertaalleen myös verkkoon, mutta se hylättiin paitsiona. Toista jaksoa oli pelattu seitsemisen minuuttia, kun sinikeltaiset saivat kulmapotkun ja sen jälkitilanteesta raumalaisten nigerialaisvahvistus Stanley Ukwuoma laittoi pallon varmasti reppuun. Tuon maalin jälkeen peli aaltoili tosin niin, että ote oli hienokseltaan raumalaisilla. Häärmä sai kuitenkin pallon jälleen kertaalleen raumalaismaaliin, mutta tuo kulmurin jälkeinen tilanne vihellettiin maalivahdin häirintänä ja maali siis hylättiin Ottelu oli jo aivan loppuhetkillä, kun pirteästi pelannut Nico Rinne ratkaisi ottelun iskemällä raumalaisille toisen maalin. Rinne oli jo hetkeä aikaisemmin tehdä, kun miehen kova kuti yli kahdestakympistä osui poikkipuuhun ja putosi siitä maaliviivalla, mutta ei maaliin asti. Pallo-Iiroille tuli ottelusta myös jobin postia, sillä varmaotteinen toppari Vasile Marchis loukkaantui pahannäköisesti. Romanialainen jouduttiin viemään ambulanssilla sairaalaan. Jalan murtumisesta puhuttiin. "Vasun" aukkoa on todella vaikea tai jopa mahdoton täyttää. Maalit: 52. 1-0 Stanley Ukwuoma, 90. 2-0 Nico Rinne


Takaisin edelliselle sivulle
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää