Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko palasi voittojen tielle

Veikkausvinkit

Lukko - TPS 5-2 (1-1, 3-0, 1-1) Lukolla oli alla ennen lauantaita nihkeä vieraskiertue Tampereelle ja Lappeenrantaan, mutta kotona raumalaisryhmä oli ärsytetty ja sen kokoa nahoissaan TPS. Lukko ratkaisi pelin toisessa erässä kolmella ylivoimamaalilla mennen 4-1-johtoon. - Hieno tunteikas peli ja hallissa oli myös hieno tunnelma. Nuo Lukon omat kasvatit Azevedo ja Jurcina olivat meille kantona kaskessa, sanaili Juha Pajuoja yrittäen olla humoristinen. Maalinteon aloitti Lukko ja millä tavalla. Tuossa tilanteessa raumalaisryhmä pelasi kahden miehen alivoimaa, kun Justin Azevedo pääsi yksin läpi ja sivalsi varmasti ohi Ville Hostikan. TPS tasoitti kolmisen minuuttia ennen loppua, kun Markus Palmroth pääsi viimeistelemään ylivoimalla maalin takakulmalta mustan sisään. Toisessa erässä Lukko pääsi jauhamaan neljästi ylivoimaa ja onnistui niissä kolmesti. Ensin Milan Jurcina vei raumalaiset 2-1- ja 3-1-johtoon. Varsinkin tuo jälkimmäinen osuma oli sellainen, ettei Hostikka ehtinyt edes kissaa sanomaan, kun kiekko oli jo maalissa. Jurcinan toisesta maalista ehti kulua nelisen minuuttia ja Aki Kangasmäki käytti hyödykseen Hostikan kömmähdyksen ja Lukko 4-1-johtoon. Kolmanessa erässä Lukko pelasi aikalailla RD:n näköistä kiekkoa eli puolusti tarkasti. TPS pääsi kaventamaan seitsemän minuutin pelin jälkeen, mutta lähemmäs joukkue ei enää päässyt, vaikka Lukko vähän jäähyilikin. Noista Lúkon jäähyistä varsinkin Milan Jurcinan saama laitataklauskakkonen oli aikalailla käsittämätön, sillä TPS:n yli kaksimetrinen Marko Anttila kaatui tilanteessa melkolailla helposti. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 40 sekuntia ennen loppua, kun Justin Azevedo niittasi kiekon vielä tyhjään turkulaismaaliin. Azevedon tehot tänään olivat komeat 2+2. - Nihkeän vieraskiertueen jälkeen, päätimme, että tänään taistelemme voitosta. Tuntuu tosi hyvältä palata voittojen tielle, sanaili Risto Dufva. - Teimme aika komeita ylivoimamaaleja, Dufva jatkoi. Maalit: 14.11 1-0 Justin Azevedo av2., 17.19 1-1 Markus Palmroth (Ville Vahalahti, Tero Koskiranta)yv., 23.25 2-1 Milan Jurcina (Azevedo, Teemu Nurmi)yv., 29.03 3-1 Jurcina (Azevedo, Filip Riska)yv., 33.54 4-1 Aki Kangasmäki yv., 46.58 4-2 Tapio Laakso (Marko Anttila)yv., 59.39 5-2 Azevedo (Nurmi)tm. Jäähyt: Lukko: 9x2 min TPS: 10x2 min + Tero Koskiranta 10 min Torjunnat: Petri Vehanen: 12+5+11 = 28 Ville Hostikka: 13+8+7 = 29 Yleisöä: 4 091


Takaisin edelliselle sivulle
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää