Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko palasi voittojen tielle

Lukko - TPS 5-2 (1-1, 3-0, 1-1) Lukolla oli alla ennen lauantaita nihkeä vieraskiertue Tampereelle ja Lappeenrantaan, mutta kotona raumalaisryhmä oli ärsytetty ja sen kokoa nahoissaan TPS. Lukko ratkaisi pelin toisessa erässä kolmella ylivoimamaalilla mennen 4-1-johtoon. - Hieno tunteikas peli ja hallissa oli myös hieno tunnelma. Nuo Lukon omat kasvatit Azevedo ja Jurcina olivat meille kantona kaskessa, sanaili Juha Pajuoja yrittäen olla humoristinen. Maalinteon aloitti Lukko ja millä tavalla. Tuossa tilanteessa raumalaisryhmä pelasi kahden miehen alivoimaa, kun Justin Azevedo pääsi yksin läpi ja sivalsi varmasti ohi Ville Hostikan. TPS tasoitti kolmisen minuuttia ennen loppua, kun Markus Palmroth pääsi viimeistelemään ylivoimalla maalin takakulmalta mustan sisään. Toisessa erässä Lukko pääsi jauhamaan neljästi ylivoimaa ja onnistui niissä kolmesti. Ensin Milan Jurcina vei raumalaiset 2-1- ja 3-1-johtoon. Varsinkin tuo jälkimmäinen osuma oli sellainen, ettei Hostikka ehtinyt edes kissaa sanomaan, kun kiekko oli jo maalissa. Jurcinan toisesta maalista ehti kulua nelisen minuuttia ja Aki Kangasmäki käytti hyödykseen Hostikan kömmähdyksen ja Lukko 4-1-johtoon. Kolmanessa erässä Lukko pelasi aikalailla RD:n näköistä kiekkoa eli puolusti tarkasti. TPS pääsi kaventamaan seitsemän minuutin pelin jälkeen, mutta lähemmäs joukkue ei enää päässyt, vaikka Lukko vähän jäähyilikin. Noista Lúkon jäähyistä varsinkin Milan Jurcinan saama laitataklauskakkonen oli aikalailla käsittämätön, sillä TPS:n yli kaksimetrinen Marko Anttila kaatui tilanteessa melkolailla helposti. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 40 sekuntia ennen loppua, kun Justin Azevedo niittasi kiekon vielä tyhjään turkulaismaaliin. Azevedon tehot tänään olivat komeat 2+2. - Nihkeän vieraskiertueen jälkeen, päätimme, että tänään taistelemme voitosta. Tuntuu tosi hyvältä palata voittojen tielle, sanaili Risto Dufva. - Teimme aika komeita ylivoimamaaleja, Dufva jatkoi. Maalit: 14.11 1-0 Justin Azevedo av2., 17.19 1-1 Markus Palmroth (Ville Vahalahti, Tero Koskiranta)yv., 23.25 2-1 Milan Jurcina (Azevedo, Teemu Nurmi)yv., 29.03 3-1 Jurcina (Azevedo, Filip Riska)yv., 33.54 4-1 Aki Kangasmäki yv., 46.58 4-2 Tapio Laakso (Marko Anttila)yv., 59.39 5-2 Azevedo (Nurmi)tm. Jäähyt: Lukko: 9x2 min TPS: 10x2 min + Tero Koskiranta 10 min Torjunnat: Petri Vehanen: 12+5+11 = 28 Ville Hostikka: 13+8+7 = 29 Yleisöä: 4 091


Takaisin edelliselle sivulle
Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää