Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miksi aina negation kautta?

Veikkausvinkit

 

Miksi aina negation kautta?
UrheiluRauma

On tämä blogi elänyt viime ajat hieman tai no pahastikin hiljaiseloa, mutta josko nyt parantaisi tapojaan ja kirjoittelisi vähän useammin jotain.

Eilen loppiaisena Raumam Boja osoittivat jälleen kerran, että Raumalta löytyy todellista jääkiekkokulttuuria, kun ryhmä järjesti NHL:ään palaaville tanskalaisille komean jäähyväishetken chantteineen. Huomasi, että Bödker, Larsen ja Nielsen olivat hieman yllättyneitä, kun tulivat ulos raumalaisesta ravintolasta. Tuolla ulostulohetkellä nimittäin RB aloitti chantin We are red, we are white, we are danish dynamite.

Laulun jälkeen Juho Suoramaa esitteli ryhmän ja kiitti kavereita hienoista hetkistä. Toivoittipa myös miehet takaisin Raumalle, jos joskus NHL-työsulku taas toistuu. Tuon jälkeen kaverit saivat vielä Raumam Boikatten huivin. Tuota huivia ei olekaan saanut vielä kukaan muu pelaaja, paitsi joukkueen kapteeni Otto Honkaheimo. Mikkel, Philip ja Frans olivat varsin otettuja saamastaan huomiosta.

Lukko oli myös hereillä heti ja palkkasi jo yhden miehen korvaamaan menetyksiä. Tuo mies on jo entuudestaan tuttu raumalaiselle kiekkoyleisölle, sillä sini-keltaisen paidan pukee päälleen vaajaan viiden jälkeen päälleen tshekkitaituri Josef Straka. Strakan paluu myös herätti heti keskustelua eri keskustelupalstoilla. Pääosin sävy noilla keskusteluilla on ollut, että miksi moinen kehäraakki, mies on vasta 34-vuotias, piti palkata Lukkoon. Tuo "kehäraakki" tehtaili muuten viime kaudella KHL:ssä vain pinnan Jarkko Immosta vähemmän, eikä kukaan ole sanonut Immosta kehäraakiksi. Aika moni myös oli myös sitä mieltä, että tuo oli Lukolta paniikkiratkaisu.

Muutenkin minua suuresti ihmetyttää suuresti nuo dissaukset. Mikähän ihme siinä muuten on, että aina näissä tilanteissa keskustelut lähtevät käyntiin negation kautta, no huvinsa kullakin ja kaikki saavat puolestani sanoa mielipiteensä asiaan. Samaan tapaan ihmeteltiin, että miksi ihmeessä Lukko palkkaa joukkueeseen jotain tanskalaisia. Toivottavasti myös Straka lyö noille arvostelijoille luun kurkkuun.

Straka siis tuli jo ja uskonpa, ettei ne Lukon vahvistukset tuohon jää, siispä jäädään odottelemaan.


Takaisin edelliselle sivulle
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää