Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uutta matoa koukkuun

 

Uutta matoa koukkuun
UrheiluRauma

Lukko jatkaa pelejään viikonloppuna kahden ottelun voimin, kun ensin kohdataan Porissa Ässät ja sitten yön yli nukuttua kotona Lahden Pelicans. Lukolla on alla kirvelevä kotitappio TPS:lle, tuo keskiviikkoinen peli oli täysin raumalaisten hallussa ensimmäisen erän puoliväliin saakka, mutta sitten tapahtui jotain jaTPS sai otetta. Turkulaiset iskivät kaksi pikamaalia erän loppupuolella parin minuutin sisään ja tuosta ei sitten Lukko oikein enää toipunut.

- Koko kausi on puhuttu samasta asiasta, että miten tämmöiset asiat pitää käsitellä. Tärkeintä on, että keskittyminen säilyy tapahtui mitä tapahtui. Toisena asiana pelin sisällä on se, että pettymys pitää käsitellä mahdollisimman nopeasti, ruoti Lukon apuvalmentaja Juha Vuori mennyttä.

Miten tästä sitten eteenpäin noihin kahteen tuiki tärkeään viikonlopun peliin?

- Meille saattaa tulla huomenna vaihdoksia kokoonpanoon, riiippuen loukkaantumistilanteesta. Ässätkin ovat saaneet miehiään takaisin sairaslistalta, mutta se heidän pelikään vielä ole auennut. Uskon. että huomisesta tulee kiihkeä peli, sillä molemmat tarvitsevat pisteitä, jatkoi Vuori.

Noista kokoonpanomuutoksista sen verran, että ainakin Jere Laaksonen, Aki Kangasmäki sekä Arttu Ilomäki treenaavat Raumalla. Nuori puolustaja Juho Tommila ei sitä vastoin ole käytettävissä, sillä miestä tarvitaan a-juniorien apuna.

Janne Keränen oli samoilla linjoilla Vuoren kanssa todeten, että voitolla huomenna Lukko on taas askeleen lähempänä tavoitettaan.

- Pelistä tulee varmasti kova, sillä ei Ässiltä saa mitään ilmaiseksi, Keränen mietti.

Keränen myös kertoi ainakin harjoitelleensa tänään Frans Nielsenin ja Mikkel Bödkerin kanssa. Kysyttäessä, että mikä tekee Bödkeristä niin hyvän maalintekijän, kuin mitä mies on, niin Keränen tähän:

- Mikkel hakeutuu aina hanakasti maalipaikkoihin ja hänellä on loistava laukaus.

Entä millaista sitten on pelata noiden tanskalaisten kanssa?

- Mikäs siinä on pelatessa, kun rinnalla on ammattimiehiä, totesi Keränen lopuksi.

Perjantaina 4.1. klo 18.30 Ässät - Lukko Pori Isomäen jäähalli

Lauantaina 5.1. klo 17.00 Lukko - Pelicans Kivikylän areena


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää