Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS rankaisi Lukon virheistä

 

TPS rankaisi Lukon virheistä




UrheiluRauma

Lukko - TPS 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)

Vuoden alku Äijänsuolla lähti käyntiin kotijoukkue Lukon 1-4-tappiolla Turun Palloseuralle. Turkulaiset karkasivat jo ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon, vaikka ei se väärinkään olisi ollut, jos tilanne olisi ollut päinvastoin. Lukko nimittäin pyöritti varsinkin erän alkupuolella hurjasti ja loi maalipaikan toisensa perään, mutta TPS:n raumalaislähtöinen maalivahti Atte Engren kesti ja piti näin vieraat pelissä mukana.

- Tärkeä voitto meille kahden tappion jälkeen ja se tuli vielä Lukosta vieraskentällä. Pysyimme hienosti pelisuunnitelmassamme, kertaili TPS-luotsi Juha Pajuoja.

- Päällimmäinen olo on pettynyt ja ei todellakaan sitä mitä haimme, Lukon apuvalmentaja Juha Vuori kommentoi.

Erän kuudennellatoista minuutilla sitten vieraiden ykkösketju iskee. Ensin Tero Koskiranta laukoo kohti maalia ja riparin seuraa hienosti turkulaisten kultakypärä Brian Willsie. Tästä ehti kulua vain parisen minuuttia ja vieraiden ykkönen iski taas nyt oli vuorossa Ville Vahalahti. Näistä numeroista lähdettiin siis erätauolle.

Toinen erä oli pitkälti Lukolta passiivista puolustamista, mutta muutamia paikkojakin raumalaisjoukkue loi. Sisään ei vain mennyt mistään. Erän kuudennellatoista minuutilla Tero Koskiranta karvasi kiekon keskialueella Mikkel Bödkeriltä ja syötti sen Willsielle. kultakypärä eteni b-pisteelle ja antoi ranteensa puhua. Tuloksena olikin, että kiekko oli maalin yläkulmassa Petri Vehasen selän takana.

Tuossa vaiheessa alkoikin sitten olla aika synkkää raumalaisittain. Kolmas erä alkoi sitten Lukon osalta hienosti, kun Teemu Nurmi avasi pystyyn Justin Azevedolle. Kanadalainen puolestaan jatkoi nopeasti Mikkel Bödkerille, joka puolestaan vie Engrenin sinne kuuluisalle Kortelan pysäkille. Erä jatkui Lukon painostuksella, mutta Engren piti turkulaisia pystyssä. Lopullinen niitti tuli erän kolmannellatoista minuutilla, kun Marko Anttila laittoi paluukiekon ohi Petri Vehasen.

- Onnittelut TPS:lla he ansaitsivat voittonsa. Me emme puolestaan saaneet tänään irti sitä mitä piti. Uskomme kuitenkin, että olemme oikealla tiellä jatkoa ja tätä tammikuuta, liigan rankinta kuukautta, ajatellen, mietiskeli Vuori

Lukosta TPS:aa siirtynyt Anssi Rantasen tilanne askarrutti myös pelin jälkeen, mutta ei askarruta enää.

- Anssi jatkaa meillä kauden loppuun, hän tuo puolustukseemme juuri sitä tarvittavaa fyysisyyttä. Pajuoja kertoi.

Maalit: 15.59 0-1 Brian Willsie (Tero Koskiranta, Ville Vahalahti), 17.51 0-2 Vahalahti (Mikko Lehtonen, Marko Anttila)vom., 35.17 0-3 Willsie (Koskiranta), 40.21 1-3 Mikkel Bödker (Justin Azevedo, Teemu Nurmi), 52.20 1-4 Anttila (Tapio Laakso)

Jäähyt:

Lukko: 3x2 min

TPS: 4x2 min

Torjunnat:

Petri Vehanen: 14+5+9 = 28

Atte Engren: 12+6+20 = 38

Yleisöä:

3 522


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää