Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikkel Bödker laukoi kaksi pinnaa Lukolle

 

Mikkel Bödker laukoi kaksi pinnaa Lukolle
UrheiluRauma

Lukko - Jokerit 3-2 vl. (1-0, 0-2, 1-0, 1-0)

Lukko jatkoi hienoja esityksiään kaatamalla lauanta-iltana Jokerit Äijänsuolla voittomaalikilpailun jälkeen luvuin 3-2. Ratkaisevan ja ainoana miehenä rankkarin verkkoon upotti Lukon tanskalainen maalitykki Mikkel Bödker.

Ottelun ensimmäinen erä oli hienokseltaan Lukon hallintaa ja osittain siitä syystä, että Jokerit otti paljon jäähyjä, peräti neljä kappaletta. Lukko onnistui vain kertaalleen tekemään maalin, kun ajassa 5.06 Lauri Tukonen osui Justin Azevedon ja Tommi Kovasen esityöstä. Muuten Lukon yv-peli oli tänäänkin melkoisen saamatonta.

- Jääkiekko on sellainen peli, että siinä pitää olla joukkueen ja yksittäisen pelaajan ihan tapissa, jotta onnistumisia syntyy. Tänään me emme olleet siinä tilassa ja kaiken lisäksi otimme myös tyhmiä jäähyjä, lateli Jokeri-käskijä Tomi Lämsä.

Toiseen erään tulikin sitten ihan erilainen Jokerit, kuin ensimmäiseen ja varsinkin helsinkiläisten ylivoimapeli oli murhaavaa. Narripaidat iskivät kahdesta yv-mahdollisuudestaan kaksi maalia. Ensin Jarkko Ruutu kaivoi maalinedustalla olleen kiekon verkkoon. Seuraavaa maalia saimme odotella vain noin minuutin ja kiekko oli jälleen Vehasen selän takana, Nyt maalintekijäksi merkittiin Ilari Filppul veljensä Valtterin ja Steve Mosesin syötöistä.

- Toisessa erässä saimme hieman pelijuonesta kiinni, mutta loppuunasti ei otteemme pitänyt, jatkoi pettynyt Lämsä.

Kolmatta erää mentiin pitkän aikaa keskialueen kiekotteluna ilman vaarallisia paikkoja, mutta aika-ajoin Lukon puolustajapari Ryan Caldwell ja Tommi Kovanen oli aika pahasti kuutamolla, onneksi ei kuitenkaan tullut takaiskuja. Peliä oli pelaamatta vajaat viisi minuuttia, kun tapahtui se, mitä Raumalla on odoteltu jo 20 peliä. Tuo hetki oli se, kun Juhani Jasu sai viimeinkin sen gorillan pois selästään ja pääsi tasoittamaan pelin.

Ottelun loppu sitten mentiinkin ilman mitään vaarallisempiä paikkoja, mutta jatkoajalla Justin Azevedolla oli yksi huippupaikka, muttei Portugalin passilla pelaava kanukki tällä kertaa onnistut heiluttamaan verkkoa.

Voittomaalilaukauskilpailussa sitten nähtiin vain se yksi maali, mutta se oli sitäkin komeampi, kun Bödker tuli suorasta luistelusta pienellä käännöksellä ohi Kilpeläisen ja kiekko varmasti reppuun.

- Meille tämä matsi oli kolmen teeman peli. Se eka oli se, että vastassa oli Jokerit. Toinen taasen energia, koska meillä oli alla eiliseltä kova peli Porissa ja kolmas oli rosterikysymys, kun pari kaveria tippui pois kokoonpanosta, kertaili Lukko-luotsi Risto Dufva.

- Se mistä lähtökohdista otteluun lähdettiin, niin voitto oli meille todella kova juttu, jatkoi Dufva.

Pressitilasta pois lähtiessään Dufva huusi JESSS!!!!!!! kohdatessaan tj. Timo Rajalan.

Maalit:: 5.06 1-0 Lauri Tukonen ((Justin Azevedo, Tommi Kovanen)yv., 25.38 1-1 Jarkko Ruutu (Nichlas Hardt, Erik Karlsson)yv., 26.37 1-2 Ilari Filppula (Valtteri Filppula, Steve Moses)yv., 55.45 2-2 Juhani Jasu (Mikkel Bödker, Ryan Caldwell), 65.00 3-2 Bödker rl.

Jäähyt:

Lukko: 3 x 2 min

Jokerit: 9 x 2 min

Torjunnat:

Petri Vehanen: 8+7+9+2 = 26

Eero Kilpeläinen: 9+6+8+3 = 25

Yleisöä:

4533


Takaisin edelliselle sivulle
Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää