Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aina on hauskempi pelata, kuin viettää montaa välipäivää

 

Aina on hauskempi pelata, kuin viettää montaa välipäivää
UrheiluRauma

Torstai-iltana alkukauden rämpinyt Lukko otti toisen peräkkäisen voittonsa Lahden Isku-areenalla. Voiton takuumiehinä olivat Lukon tanskalaiset ja Justin Azevedo.

Tanskalaiskolmikko Frans Nielsen, Mikkel Bödker ja Philip Larsen pääsivät kukin heti tehopisteiden makuun, kun ottelu päättyi raumalaisille luvuin 4-1.

- Kaverit ovat aidosti kiinnostuneita joukkueesta ja haluavat tuoda koko osaamisensa myös muulle joukkueelle, totesi valmentaja Juha Vuori.

Varovainen pitää myös olla, ettei heitä kuormita liikaa peliruuhkassa. Varoittavia esimerkkejä on ollut jo ainakin parin tapauksen verran, jatkoi Vuori.

Huomenna lauantaina Lukko jatkaa kotiottelullaan sarjakärki JYPiä vastaan ja sinikeltaisessa paidassa jäälle luistelee myös ex-JYP Filip Riska. Miten mies valmistautuu tulevaan peliin?

- No ei tuo nyt enää mitään ihmeellistä ole. Se eka peli entisessä kotihallissa aiheuttikin enemmän väristyksiä, nyt edessä on ihan normipeli sanaili Riska.

Riskan kertoili mielipiteensä Lukon alkukaudesta, että he pelaavat edelleen hyökkäyspäässä kuten kokoajan, mutta oman pään peli on tiivistynyt. Tuosta syystä voittojakin on nyt tilillä.

Riska kommentoi nykyistä taklaus- ja pelitapaa muutenkin, näin:

- Mielestäni nyt pelataan varovaisemmin, kun koskaan ei tiedä mitä saa tehdä ja mitä ei. Puhtaasta taklauksestakin voi joutua boksiin, kertoili Riska.

Eilisellä kierroksell oli esimerkki tuosta puhtaasta taklauksesta, kun Tampereella Ilves-Kärpät-pelissä oululaisten Atte Ohtamaa sai 5+20 minuuttia leikkaamisesta.

- Tuo Ohtamaan tilanne oli mielestäni videokuvan perusteella aivan puhdas vanhan hyvän ajan "perstaklaus", kommentoi Vuori.

JYP-plistä voidaan odottaa tiukkaa vääntöä kahden samantyylistä peliä pelaavan joukkueen kesken.

- Se voittaa, joka pelaa paremmin, mutta uskon tasaiseen vääntöön, sanaili Vuori.

Riska painotti, että lähellä JYP-läisiä pitää olla ja myös pitää yrittää painostaa heitä ottamaan jäähyjä.

Lukko - JYP lauantaina 6.10. kello 17.00 Kivikylän areenalla.

Toimitusjohtaja Timo Rajalan mukaan halliin on tulossa väkeä huomenna paljon.


Takaisin edelliselle sivulle
Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää