Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Smörrebrödiä ja Tuborgia

 

Smörrebrödiä ja Tuborgia
UrheiluRauma

William Shakespeare aikanaan kirjoitti, että Tanskanmaassa on jotain mätää. Itse en ole yhtään samaa mielttä tuon jo keskiajalla eläneen englantilaiskirjailijan kanssa. Tanskastahan tulee paljon hyvää, olut, smörrebröd, hyvä musiikki (Volbeat, D.A.D) ja nyt pitää maa  nostaa myös jääkiekkomaaksi. Tuosta lätkämaasta on osoituksena kolmen tasokkaan juutti NHL-pelurin saapuminen Lukkoon. Nuo kolme ovat keskushyökkääjä Frans Nielsen, laitahyökkääjä Mikkel Bödger sekä puolustaja Filip Larsen.

Frans "Fralle" Nielsen saapuu NHL-työsaulun ajaksi Lukkoon New York Islandersista. Nielsenin tuloa Lukkoon edesauttoi se tosiseikka, että miehen Simon "Simo" Nielsen on joukkueen toinen maalivahti. Frans Nielsen olikin sanonut jo hyvissä ajoin, että mahdollisen työsulun aikana olisi kiva pelata veljen kanssa samassa seurassa. Nyt tuo toive sitten toteutuu.

Mikkel Bödger saapuu Raumalle Phoenix Coyotesin joukkueesta. Bödger on siis laitahyökkääjä ja kuuluinee ehdottomasti SM-Liigan kärkimiehiin työsulun aikana. Mies on kova työntekijä ja puurtaja.

Puolustukseen Lukko saa Dallas Starsin Filip Larsenista ehdottoman ykköskorin puolustajan. Tuosta on osoituksena sellainen tosiseikka, että Larsenin oli viime kaudella Dallasin paras puolustaja tehopörssissä lukemalla +11.

Välkommen till Raumo Frans, Mikkel och Filip.

Eilen toinenkin Lukon nimellä operoiva joukkue sai merkittäviä vahvistuksia ensi kaudeksi. Tuo joukkue on Rauman Lukon naisten superpesisjoukkue, kun kettupaidat julkaisivat kolme uutta ja kaksi jatkosopimusta. Nuo kolme uutta lukkolaista Turusta saapuvat Johanna Käkönen ja Emma Nieminen sekä kolmas onkin uusvanha lukkopeluri, sillä Tiina Andreasen palaa vielä naisten superiin.

Kaksi jatkosopimuksen tehnyttä ovatkin Hanna Väisänen ja Iida Möttönen.

Lukon superpesisjoukkue lienee valmis parin viikon sisään, kun yksi tai kaksi uutta pelaajaa vielä saapuu vahvistamaan raumalaista pesäpallon lippulaivaa. Nuo kaksi pelaajaa ovat superin statuksen omaavia ja tulevat muualta. Toisen kanssa on jo suullinen sopimus, mutta nimi julkaistaan vasta, kun on mustaa valkoisella.

Lukon joukkueen ensi kauden nimilistasta puuttuvat Enni ja Susanna Kylä-Kause, eikä he myöskään, mitä suuremmalla todennäköisyydellä jatka Raumalla, vaan suuntaavat muualle.

Keskiviikko ja torstai olivat hienoja päiviä raumalaiselle urheilulle.


Takaisin edelliselle sivulle
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Vili Saarijärvi Rauman Lukkoon

Vili Saarijärvi Rauman Lukkoon

Rovaniemellä syntynyt 22-vuotias oikea käsi alhaalta ampuva puolustaja Vili Saarijärvi vahvistaa seuraa seuraavan kahden kauden aikana.

Lue lisää
Sebastian Repo jatkaa Lukossa

Sebastian Repo jatkaa Lukossa

Kesken viime kauden seuraan liittynyt 23-vuotias laitahyökkääjä Sebastian Repo jatkaa vuoden sopimuksella Rauman Lukossa.

Lue lisää
Julius Mattila kahden vuoden sopimuksella vahvistamaan Lukon keskikaistaa

Julius Mattila kahden vuoden sopimuksella vahvistamaan Lukon keskikaistaa

22-vuotias sentteri Julius Mattila siirtyy Rauman Lukkoon kahden vuoden sopimuksella Boston Collegen yliopistojoukkueesta, jossa mies teki viime kaudella 34:ssa ottelussa 42 pistettä.

Lue lisää