Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Smörrebrödiä ja Tuborgia

 

Smörrebrödiä ja Tuborgia
UrheiluRauma

William Shakespeare aikanaan kirjoitti, että Tanskanmaassa on jotain mätää. Itse en ole yhtään samaa mielttä tuon jo keskiajalla eläneen englantilaiskirjailijan kanssa. Tanskastahan tulee paljon hyvää, olut, smörrebröd, hyvä musiikki (Volbeat, D.A.D) ja nyt pitää maa  nostaa myös jääkiekkomaaksi. Tuosta lätkämaasta on osoituksena kolmen tasokkaan juutti NHL-pelurin saapuminen Lukkoon. Nuo kolme ovat keskushyökkääjä Frans Nielsen, laitahyökkääjä Mikkel Bödger sekä puolustaja Filip Larsen.

Frans "Fralle" Nielsen saapuu NHL-työsaulun ajaksi Lukkoon New York Islandersista. Nielsenin tuloa Lukkoon edesauttoi se tosiseikka, että miehen Simon "Simo" Nielsen on joukkueen toinen maalivahti. Frans Nielsen olikin sanonut jo hyvissä ajoin, että mahdollisen työsulun aikana olisi kiva pelata veljen kanssa samassa seurassa. Nyt tuo toive sitten toteutuu.

Mikkel Bödger saapuu Raumalle Phoenix Coyotesin joukkueesta. Bödger on siis laitahyökkääjä ja kuuluinee ehdottomasti SM-Liigan kärkimiehiin työsulun aikana. Mies on kova työntekijä ja puurtaja.

Puolustukseen Lukko saa Dallas Starsin Filip Larsenista ehdottoman ykköskorin puolustajan. Tuosta on osoituksena sellainen tosiseikka, että Larsenin oli viime kaudella Dallasin paras puolustaja tehopörssissä lukemalla +11.

Välkommen till Raumo Frans, Mikkel och Filip.

Eilen toinenkin Lukon nimellä operoiva joukkue sai merkittäviä vahvistuksia ensi kaudeksi. Tuo joukkue on Rauman Lukon naisten superpesisjoukkue, kun kettupaidat julkaisivat kolme uutta ja kaksi jatkosopimusta. Nuo kolme uutta lukkolaista Turusta saapuvat Johanna Käkönen ja Emma Nieminen sekä kolmas onkin uusvanha lukkopeluri, sillä Tiina Andreasen palaa vielä naisten superiin.

Kaksi jatkosopimuksen tehnyttä ovatkin Hanna Väisänen ja Iida Möttönen.

Lukon superpesisjoukkue lienee valmis parin viikon sisään, kun yksi tai kaksi uutta pelaajaa vielä saapuu vahvistamaan raumalaista pesäpallon lippulaivaa. Nuo kaksi pelaajaa ovat superin statuksen omaavia ja tulevat muualta. Toisen kanssa on jo suullinen sopimus, mutta nimi julkaistaan vasta, kun on mustaa valkoisella.

Lukon joukkueen ensi kauden nimilistasta puuttuvat Enni ja Susanna Kylä-Kause, eikä he myöskään, mitä suuremmalla todennäköisyydellä jatka Raumalla, vaan suuntaavat muualle.

Keskiviikko ja torstai olivat hienoja päiviä raumalaiselle urheilulle.


Takaisin edelliselle sivulle
Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää