Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maalinteon sietämätön vaikeus

 

Maalinteon sietämätön vaikeus
UrheiluRauma

Lukko - Kärpät 1-4 (0-1, 0-1, 1-2)

Tshekkiläinen kirjailija Milan Kundera kirjoitti aikanaan olemisen sietämättömästä keveydestä, mutta tällä hetkellä Äijänsuolla eletään maalinteon sietämätöntä vaikeutta. Tiistainakin tuo tuli ilmi, kun Lukko sai ihan riittävästi tekopaikkoja, mutta aina vedettiin joko ohi tai Kärppä-veskari Johan Backlund torjui.

Ensimmäinen erä oli melkoisen tunnustelevaa kiekkoa ja aika-ajoin voisi sanoa, että ns. miekkailua. Erän ainokainen maali syntyi erän lopulla, kun Joonas Donskoi ampui tarkasti yläkulmaan. Toinen erä jatkui samankaltaisena, mutta pikkuhiljaa Lukko alkoi saamaan juonesta kiinni, muttei kiekkoa maaliin. Kärpät teki taas erän ainoan maalin erän loppupuolella, kun ylivoimahyökkäyksen päätti San Josen puolustajatähti Jason Demers.

- Kolmas voitto tälle syksylle, enpä muista koko urallani tämmöistä alkua, kommentoi Hannu Aravirta.

- Ekan maalin merkitys on todella iso, varsinkin meille, kun voittoja ei ole tullut, sanaili Juha Vuori.

Kolmannen erän alkuun Lukko sai heti mahdollisuuden, kun Miikka Salomäki istui hankkimaansa kakkosta, mutta ei kun ei. Päätöserä alkoi olemaa Lukon osalta puurtamist, kun mistään ei mennyt, mutta toisaalta Kärpät myös puolusti hyvin.

- Todellakin puolustimme hyvin ja Johan Backlund oli vakuuttava maalissa, kertaili Aravirta.

Kärpät ratkaisi pelin lopullisesti kolme ja puoli minuuttia ennen loppua Juha-Pekka Haatajan ylivoimamaalilla ja ei tuosta mennyt aikaakaan, kun Toni Kähkönen iski vielä neljännen ohi Vehasen . Lukko pääsi rikkomaan kuparisen, kun 20 sekuntia ennen loppua Jussi Pesonen iski ylivoimalla kiekon ohi Backlundin. Syöttäjinä Pesosen maalissa oli Justin Azevedo ja Ryan Caldwell.

- Meidän pitää napsia kiekollisia virheitä pois. Tänään eka erä oli tasainen, mutta sitten siihen tuli se Kärppien eka maali. Joukkue, kun tämmöisessä tilassa, kuin me nyt, niin se paistaa heti pelaajiin, manaili Vuori.

Lukko matkaa torstaina Helsinkiin HIFKin vieraaksi ja ei ainakaan vastus helppone tästä, mitä tänään oli. Miten Nordenskiöldinkadulle lähdetään?

- Ne virheet pois ja realistista asioista liikkeelle ja edelleen sen ekan maalin merkitys on iso, pohti Vuori tulevaa.

Maalit: 17.24 0-1 Joonas Donskoi (John Norman, Ilkka Mikkola), 34.17 0-2 Jason Demers (Ivan Huml, Jussi Jokinen)vom., 57.25 0-3 Juha-Pekka Haataja (Huml, Jokinen)yv., 57.47 0-4 Toni Kähkönen (Joonas Komulainen, Ville Pokka), 59.40 1-4 Jussi Pesonen (Ryan Caldwell, Justin Azevedo)yv.


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinAzevedo

Justin Azevedo

1.4.1988 West Lorne, ON, CAN
Tiedot

RyanCaldwell

Ryan Caldwell

15.6.1981 Deloraine, Man, CAN
Tiedot

JussiPesonen

Jussi Pesonen

23.5.1979 Jyväskylä
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää