Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroile pisteet huonollakin esityksellä

 

Pallo-Iiroile pisteet huonollakin esityksellä
UrheiluRauma

Pallo-Iirot - Sporting Kristina 1-0 (1-0)

Tuulinen ja koleinen alkuilta, mutta poutaisena lauantain alkuiltana Pallo-IIrot sai vastaansa kakkosen jumbojoukkueen Sporting Kristinan Äijänsuolle. Sporting on siis sarjan jumbojoukkue, vaikka onkin päästänyt seitsemässä pelissä vain kymmenen maalia. Kristiinankaupunkilaisten puolustus toimii, mutta ongelma on hyökkäyspeli, sillä maaleja joukkue on tehnyt vain kolme.

- Tuo joukkue tulee saamaan vielä pisteitä. Tänäänkin he pyrkivät pitämään kokoajan yhdeksän miestä pallon alla ja yksi pyrki kyttäämään vastahyökkäyksiä, kehui vastustajaa Iiro-luotsi Pasi Lehtonen.

Raumalaisryhmä oli tänään ihmeen vaisu, mistä tuo sitten johtui sitä ihmetteli myös Lehtonen.

- Koko pelimme oli ihmeen nihkeää. En tiedä oliko valmistautumisessa jotain vikaa, kun hyvän harjoitusviikon jälkeen pelasimme ehkäpä kauden huonoimman pelin.

Ottelu ainoa maali nähtiin rankkarista, minkä sisään ampui vuorenvarmasti kukas muukaan, kuin joukkueen rankkarispesialisti Vasile "Vasu" Marchis. Rankkari syntyi, kun Viktor Metsäranta kaatoi Juuso Aallon kädestä repien Äijänsuon tekonurmen pintaan.

Tuon 24. minuutilla syntyneen maalin jälkeen peli olikin sitten aika unettavaa ja toinen jakso oli kaikenkaikkiaan surkeaa futista. Toisen jakson aluksi jopa vierailla oli muutama paikka iskeä tasoitus, kun Iiro-ryhmä oikeastaan tarjosi sitä.

Raumalaisryhmän yksi positiivinen ilmentymä illan pelissä oli 18-vuotias Niklas Kuusio. Nuori toisen polven raumalaisfutaaja liikkui hyvin. Kuusio on pelannut paljon a-nuorten pelejä.

- Nuorten sarjassa kovia joukkueita ja sitä myöden siellä kaveri saa hyvää kokemusta. Olin katsomassa nuorten pelin viimeksi ja siinä Nikke (Kuusio) oli pirteä, joten päätin ottaa kaverin aloituskokoonpanoon. Muutenkin päätin tämänpäiväisen kokoonpanon vasta perjantaisten harjoitusten jälkeen, kertaili Lehtonen.

Pallo-Iirot jatkaa pelejään ensi keskiviikkona Tampereen Tammelassa ja siellä tuleekin sitten ihan eritasoinen vastus TPV:n muodossa.

- Juu, aivan varmasti TPV on parempi, kuin mitä täällä sarja-avaukessa ja tämmöisellä pelillä sieltä ei ole mitään kotiintuomisia. EIköhän kaverit kuitenkin tajua itsekin, että Tampereen peliin pitää parantaa, mietti Lehtonen tulevaa.

Maali: 24. 1-0 Vasile Marchis (rp.)


Takaisin edelliselle sivulle
Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää