Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot pesi kasvonsa

 

Pallo-Iirot pesi kasvonsa
UrheiluRauma

Pallo-Iirot - FC Kiisto 5-0 (3-0)

Raumalla nähtiin maanantai-iltana melkoisen yksipuolinen jalkapallonäytelmä, kun Pallo-Iirot pyöritti vaasalaista FC Kiistoa lähes mielinmäärin. Ensimmäisen jakson alkupuolella raumalaisilla oli jo muutama paikka iskeä pallo vieraiden verkkoon, mutta kun ei onnistunut, niin peli hidastui ja Kiistokin pääsi pari kertaa kohtalaisille tekopaikoille.

- Pelimme lähti käyntiin todella heikosti. Olimme huolimattomia, mistä syystä kaveri olisi voinut käydä tekemässä maalin, kertaili Iiro Aalto.

Puolituntia oli peliä takana, kun alkoi tapahtua, raumalaiset nopeassa tahdissa kolme maalia ja peli oli käytännössä siinä. Ensin maalin makuun pääsi hienon vapaapotkukuvion jälkeen Peetu Peltonen. Tuosta Peltosen maalista ehti kulua vain nelisen minuuttia ja jälleen oli hässäkkää vaasalaisten maalilla. Tuo tilanne sitten päättyi siihen, että maalivahti Teemu Parpala torjui pallon suoraan Juho "der bomber" Patolalle, joka ei sitten epäröinyt, vaan iski voimalla palllon verkkoon. Kaksi minuuttia edellisestä ja Juuso Aalto syötti Patolan nokikkain Parpalan kanssa ja jälleen verkko heilui.

- Pelimme hajosi aluksi ja sen myötä siitä tuli aluksi vaikeaa, mutta onneksi pikkuhiljaa se kuitenkin parani, valmentaja Pasi Lehtonen sanaili.

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata kolmisen minuuttia, kun Kimmo Hörkkö näki vapaana olevan Juuso Aallon ja syötti todella tarkasti omalta alueelta miehen maalintekoon. Tuon J. Aallon maalin jälkeen Iiroilla oli paikkoja edelleen, mutta vasta 72. minuutilla verkko heilui jälleen, kun Iiro Aalto eteni vasenta laitaa ja haki keskitystä Patolalle, mutta kuti upposikin suoraan taka-alakulmaan.

- Täytyy myöntää, että hain syöttöä Patolalle, mutta sinne se vain painui suoraan. Olisihan se ollut varmasti Juholle (Patola) ihan hyvä jopa itseluottamuksen kannalta, että se kolmaskin olisi tullut tilille, Iiro Aalto sanaili.

- Tyytyväinen täytyy olla pisteisiin ja 5-0 -voittoon, vaikkakaan ei peli mitään hyvää ollut. Parantaa täytyy, kun vastaan tulee ne kovimmat joukkueet, kertoi Pasi Lehtonen.

Pallo-Iirojen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun Äijänsuolle saapuu FC Hämeenlinnan farmijoukkue Härmä.

- Enpä joukkueesta paljonkaan tiedä, mutta ainakin joukkue puolustaa tiiviisti ja kärjessä pelaavat nopeat Aleksi Latvanen ja Antti Laine. Latvasella käyvät sekä jalat että suu, naurahti Lehtonen.

Maalit: 32. 1-0 Peetu Peltonen (Kimmo Hörkkö), 36. Juho Patola, 38. 3-0 Patola (Juuso Aalto), 48. 4-0 J. Aalto (Hörkkö), 5-0 Iiro Aalto (J. Aalto)


Takaisin edelliselle sivulle
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää