Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kraft taisteli voiton Raumalta

 

Kraft taisteli voiton Raumalta
UrheiluRauma

Pallo-Iirot - Närpes Kraft 0-4 (0-1)

Jos ottelussa on maalipaikat jotakuinkin 13-5, mutta lopputulos 0-4, niin luulisi nähneen unta. Toukokuisena aurinkoisena, mutta tuulisena lauantaina luvut olivat tuollaiset Äijänsuon stadionilla. Maalipaikoista todella näkee, että raumalaiset painoivat päälle, mutta tulos oli huono.

- Tiesimme jo ennen olttelua, mitä tuleman pitää. Närpiöläiset tulivat puolustamaan ja taistelemaan pisteistä ja he taisivat käydä kääntymässä viisi kertaa meidän maalilla ja iskivät neljä maalia, kertaili Iiro-luotsi Pasi Lehtonen.

Ensimmäisellä jaksolla Iirovahti Jani Tuomala teki yhden huippupelastuksen ja kertaalleen Antti Horjanheimo siivosi pallon pois maaliviivalta. Muuten jakso oli Iirojen ennen viimeistä minuuttia, jolloin pienen raumalaispuolustuksen virheen jälkeen Jonas Granfors ja Mario Rac maalintekoon. Granfors syötti ja Rac ei epäonnistunut.

Toisen jakson aluksi Iirot saivat rankkarin, minkä kuitenkin Juuso Aalto laukoi Janne Henrikssonin käsiin. Tuossa rankkaria edeltäneessä tilanteessa tuomari taisi viheltää vähän liian nopeasti, sillä pallo oli edelleen Iiroilla ja joukkue oli edelleen tekemässä maalia tilanteesta.

Jakson loppupuolella närpiöläiset iskivät kolmesti kymmenessä minuutissa. Maalit merkittiin Granforsin, Racin ja Vanja Pobarin nimiin.

Pallo-Iirojen joukkueesta puuttui kapteeni Kimmo Hörkkö silmävamman vuoksi. Lehtonen kertoin, että Hörkön kanssa mennään päivä kerrrallaan, mutta ei sen enempää.

- Enpä olisi uskonut, että Kimmon (Hörkkö) puuttuminen vaikuttaisi joukkueeseen noin paljon. Varsinkin henkisellä puolella Kimmo on todella tärkeä palanen joukkueessa, Lehtonen kertoili.

Jukka-Pekka Savolainen oli valmentajan kanssa samaa mieltä siinä, että Kraft oli juuri sellainen, kuin ennakkoon odotettiin.

- Taistelevaa ja tiukasti puolustavaa ryhmää odotimme ja sellaisen me tänne saimme, Savolainen sanaili.

Kraft pelasi myös aikaajoin aika kovaa, liekö ollut tarkoitus?

- En tiedä, mutta kai he vähän yrittivät rikkoa fyysisellä pelillä meidän pallollista hallintaa. Uskoisin myös Jazzin tulevan samalla tavalla meitä vastaan keskiviikkona Porissa, Savolainen mietiskeli.

Miten tästä tuohon FC Jazz-peliin?

- Täytyy nyt vai käsitellä, että mikä meni pieleen ja uutta matoa koukkuun, Savolainen kertoi.

Maalit: 45. 0-1 Mario Rac (Jonas Granfors), 77. 0-1 Granfors (Vanja Pobar), 81. 0-3 Rac, 87. Pobar


Takaisin edelliselle sivulle
Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää