Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Katkeaako Lukon tappioputki Espoossa

 

Katkeaako Lukon tappioputki Espoossa


Neljä edellistä otteluaan hävinneellä Lukolla on torstaina tiukka paikka Espoossa, kun joukkue yrittää palata takaisin voittojen tielle Bluesin kustannuksella. Uuden päävalmentajan Juha Vuoren ensimmäinen ottelu kettupaitojen ykköskäskijänä tarjosi paljon taistelua ja yritystä, mutta tappioiden mukanaan tuoma rentouden puute näkyi ratkaisupaikoissa joukkueen otteissa liikana puristuksena ja jännityksenä. Lukon jätettyä hyödyntämättä omat maalipaikkansa korjasi Tappara lopulta sarjapisteet mukaansa 0-2 numeroin.

Torstaina Lukolla on kuitenkin jälleen uusi tilaisuus ottaa sarjapisteitä ja parannella asemiaan taistelussa pudotuspelipaikoista. Bluesin ja Lukon kauden aiemmat kohtaamiset ovat molemmat päättyneet raumalaisten voittoon, joten viime aikojen tuloksellisesti heikoista otteista huolimatta on Lukolla hyvä tilaisuus sarjapisteiden metsästämiseen.

Usean avainpelaajansa poissaolosta kärsivä Blues löytyy sarjataulukon sijalta yhdeksän, eli sijan Lukkoa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero on kuitenkin venähtänyt jo kymmeneen sarjapisteeseen. Pudotuspeliviivan alapuolella majailevat Tappara ja HPK ovat aivan Lukon kannoilla, joten pisteet Espoosta olisivat enemmän kuin tarpeen.

Lukon kannalta erityisen tärkeänä voi pitää hyvän alun saamista otteluun, jotta henkinen kipsi helpottaisi ja joukkue saisi lisää rentoutta otteisiinsa. Muutama voitettu ottelu saattaisi hyvinkin kääntää joukkueen suunnan jyrkkään nousuun, mutta käänteen täytyy tapahtua nopealla aikataululla jotta joukkue säilyttää asemansa pudotuspelijoukkueena.

Lukon seuraava kotiottelu on lauantaina 7.1, jolloin Raumalle saapuu juuri HPK, joka on ottelun raumalaisia vähemmän pelanneena neljä sarjapistettä Lukkoa jäljessä. Panokset ovat siis tällä hetkellä erittäin kovia ja jokainen sarjapiste enemmän kuin tärkeä.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää