Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK jyräsi Lukon yli Helsingissä

 

HIFK jyräsi Lukon yli Helsingissä


OTTELUN TEEMA

Lukko pelasi tiistaina joulutauon jälkeen ensimmäisen ottelunsa. Kettupaidat olivat pitkään Jokereita vastaan pelatussa ottelussa voiton syrjässä kiinni, mutta helsinkiläiset nousivat päätöserässä rinnalle ja lopulta ohi voittoon asti.

Torstaina raumalaiset lähtivät puolestaan Helsinkiin, jossa vastassa oli pääkaupungin toinen joukkue. Helsingin IFK:lla oli alla kaksi puhtaasti voitettua ottelua. Hätäisimmät laskeskelivat jo nollapeliennätyksen rikkomiseen vaadittavaa minuuttimäärää, joten ennakkoasetelmat eivät olleet Lukolle kovin suotuisat.

Lukko sai otteluun kohtalaisen hyvän alun, mutta maaliin asti yritykset eivät päättyneet. Kun toisessa päässä Lukko-vahti Mika Norosella ei ollut paras päivä, oli peli nopeasti ohi. Lopulta HIFK otti murskaavan 6-2-voiton (3-0, 2-0, 1-2).

RATKAISUN PAIKAT

Noronen luisteli maaliltaan oma-aloitteisesti pois kun avauserää oli pelattu vasta neljätoista minuuttia ja miehen taakse kiekko oli löytänyt tiensä kolmesti. Avauserän lopussa Norosen korvaamaan luistellut Simon Nielsen ei joutunut torjuntatöihin kertaakaan.

Toisen erän alkupuoliskolla Lukolla oli vielä taistelutahtoa jäljellä jäälle luistellessaan. HIFK viimeisteli kuitenkin nopeasti vielä kahdesti, joten peli oli ohi.

Nielsen on yksi harvoista Lukon pelaajista joille voi antaa lähes puhtaat paperit, sillä mies ei saanut kenttäpelaajilta juurikaan apua tilanteissa joissa maalit syntyivät. Kaksi jälkimmäistä osumaa lyötiin tyhjiin kauniiden kuvioiden päätteeksi ja ehkä ratkaisevimman, eli HIFK:n neljännen maalin syntyessä Nielsen sai pahasti kotijoukkueen maskimiehen mailasta käsille juuri torjuntaa suorittaessaan.

TULEMAN PITÄÄ

SM-liiga lähtee illan kierroksen jälkeen vaihtamaan vuotta rauhallisissa merkeissä ja palaa jälleen tositoimiin tiistaina 3.1.2012 täyden kierroksen voimin.

Lukolla on tiedossa vuoden 2012 alkuun heti kolmen ottelun viikko. Tiistaina Kivikylän Areenalle saapuu Tampereen Tappara, torstaina joukkue matkaa Espoon Bluesin vieraaksi ja lauantaina Raumalla pelataan ottelu Lukko-HPK.

Tulevalle viikolle ainoana positiivisena asiana torstain ottelusta jäi päätöserän kaksi kavennusmaalia, jotka molemmat olivat maestro Perttu Lindgrenin käsialaa. Syöttäjiksi merkittiin Lauri Tukonen kahdesti ja Richard Lintner sekä Janne Keränen kertaalleen.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää