Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBa hukkasi etsikkoaikansa ja Bluebirds korjasi pisteet

 

SalBa hukkasi etsikkoaikansa ja Bluebirds korjasi pisteet


Taas kerran se nähtiin, että salibandyssä voi tapahtua paljon ja nopeasti. Esimerkki tuollaisesta tuli vastaan kauppiksella, kun divarimatsissa SalBa sai vastaansa keravalaisen Bluebirdsin.
Raumalainen koirapaitainen ryhmä hallitsi peliä oikeastaan mielinmäärin vajaat puolitoista erää mennen jo 6-3-johtoon. Sitten tapahtui jotain käsittämätöntä, kun keravalaiset iskivät reilussa yhdessätoista minuutissa kahdeksan maalia. Noista maaleista johtuen toiselle tauolle lähdettiin vieraiden kolmen maalin johdossa.
- Pelimme oli toisen erän alkupuolella vielä täysin hallussa, mutta sitten aloimme tehdä virheitä, joista kaveri rokotti. Nuo virheet johtuivat ylipelaamisestamme molemmissa päädyissä, totesi Christian Rönndahl pelin jälkeen.

Kolmanteen erään lähdettäessä SalBan kopissa oli puhuttu, että me tulemme vielä näyttämään yli 200-päiselle yleisölle. No se ei sitten onnistunut ja pisteet lähti Keravalle.

Raumalaisryhmän yksi valopilkku oli neljän (1+3) tehopisteen Tomi Lahti. Pelin jälkeen Lahti oli luonnollisesti aika hiljainen ymmärrettävästä syystä.
- Ei tässä ole oikein mitään sanottavaa. Olo on tyhjä ja harmittaa vietävästi, kommentoi Lahti.
- En tiedä aiheuttiko se avausvoitto meille liiallisen hyvänolon tunteen, Lahti jatkoi.

SalBan urakka jatkuu viikonloppuna kahdella pelillä. Ensin joukkue matkaa lauantaina Vaasaan ja sitten sunnuntaina kauppikselle saapuu forssalainen FoSu.
- Muutoksia on tapahduttava pelissämme, jos haluamme ottaa pisteitä. No toivottavasti väki löytää vielä sunnuntainakin peliimme, Christian Rönndahl totesi.

K-Rauta 3 Vilhunen Keni
K-Rauta 2 Pyysing Petri
K-Rauta 1 Lahti Tomi

SalBa paraspelaaja Tomi Lahti
Blacbirds paraspelaaja Vilhunen Keni

Yleisöä: 201

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut