Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko parin päivän mittaiselle vieraskiertueelle

 

Lukko parin päivän mittaiselle vieraskiertueelle


Lauantaina kotonaan Tampereen Ilveksen selkein 4-1 numeroin nuijineiden kettupaitojen tämän viikon ohjelmassa on kolme sarjaottelua. Ennen Raumalla lauantaina 15.10 pelattavaa huippuottelua HIFK:ta vastaan haastaa Lukko keskiviikkona KalPan Kuopiossa ja torstaina vastaan asettuu Jyväskylässä JYP. Kaikki tämän viikon ottelut ovat sikälikin mielenkiintoisia, että vastassa ovat kaikki joukkueet, joita vastaan Lukko pelasi viime kevään pudotuspeleissä.

KalPan kanssa  Lukko pelasi keväällä upean puolivälieräsarjan, jonka kettupaidat veivät lopulta nimiinsä ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa. KalPa johti sarjaa jo voitoin 2-0, mutta Lukko tuli lopulta ohi ja jatkoi matkaansa mitalipeleihin. Kuopiolaiset ovat aloittaneet kuluvan kauden erittäin vahvasti ja ovat koko alkukauden ajan majailleet sarjataulukon kärkipäässä. Iso merkitys joukkueen loistavissa otteissa on varmasti Sami Kapasen paluulla pelikentille vuoden tauon jälkeen.

JYP joutui puolestaan taipumaan Lukolle viime kevään pronssiottelussa ja sai vierestä seurata kettupaitojen mitalijuhlia. Kuluvan kauden joukkue aloitti vaisusti ja valmentaja Risto Dufva sai tehdä tilaa Jyrki Aholle jo kahden pelatun kierroksen jälkeen. Kymmenen sarjaottelua ovat tuottaneet joukkueelle kymmenen sarjapistettä, joten nimekkäällä ryhmällä on varmasti paukkuja parantaa peliesityksiään jatkossa. JYP on tällä kaudella vieraillut kerran myös Raumalla, jolloin Lukko oli tyly isäntä ja piti pisteet Raumalla lukemin 4-1.

Lukon sairastuvalle liittyi maanantaina hyökkääjä Perttu Lindgren, jonka sääreen tuli syvä haava luistimen viillosta. Vamma pitää huippusentterin sivussa tositoimista arviolta viikon verran. Ilves-ottelun kesken jättäneen puolustaja Otto Honkaheimon pelikunto ratkeaa pelipäivänä. Tuoretta voimaa Lukon kokoonpanoon tuo puolestaan hyökkääjä Aki Kangasmäki, joka on alkukaudella pelannut pääosin Mestistä Vaasan Sportin riveissä.

Lauantain HIFK-ottelussa nähdään viime kevään välieräparin kohtaaminen. Lukolla on varmasti paljon kalavelkoja maksettavana hallitseville suomen mestareille. Janne Pesosella vahvistuneen helsinkiläisryhmän nimilista on erittäin kovaa luettavaa muun muassa Mikael Granlundin, Ville Peltosen, Mikko Jokelan, Juuso Riksmanin, Eero Somervuoren ja kumppaneiden myötä, joten kaikki eväät huikealle lauantai-illalle ovat olemassa. Liput tähän otteluun kannattaakin varata jo nyt, jotta varmistaa paikkansa tulikuumassa kohtaamisessa!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


OttoHonkaheimo

Otto Honkaheimo

3.8.1985 Rauma
Tiedot

AkiKangasmäki

Aki Kangasmäki

24.5.1989 Rauma
Tiedot

PerttuLindgren

Perttu Lindgren

26.8.1987 Tampere
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää