Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalPa Äijänsuolle keskiviikkona

 

SalPa Äijänsuolle keskiviikkona


Pallo-Iirot pelaa keskiviikkona kauden toistaiseksi tärkeimmän pelinsä mentaliteetilla tulos tai ulos. Nousukarsintahaaveet säilyvät hengissä vain ja ainoastaan voitolla.

Kaikkien aika koittaa joskus, niin myös muutaman kerraan eteenpäin pökityn Pallo-Iirojen ja SalPan välisen kohtaamisen. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa. Raumalaista futisyleisöä hemmotellaan herkullisella kohtaamisella, jossa panokset ovat huipussaan. Lisäksi näyttämönä toimii upouusi Äijänsuon tekonurmi.

Vierasjoukkue SalPa on äitynyt varsin vahvaan syysvireeseen, joskin paineettomassa tilassa kelpaa puskea eteenpäin. Viimeisimmissä otteluissa näytöt ovat kovat, sillä salolaiset nipistivät pisteen tappiottomalta sarjakärki BK-46:lta ja kävivät hakemassa voiton FC Jazzista Porista.

Nyholmilla omat tietonsa SalPasta

Pallo-Iirojen oikeana laitapakkina kesähelteissä nähty Kasper Nyholm kihisi tietonsa SalPasta.

- Isokokoinen joukkue. Mieleen tulee taitava Jussi Haijanen keskikentän pohjalta ja hyökkäyspään vapaat artistit Antti Hakala ja Matti Heimo, Nyholm sai pienen pohdinnan jälkeen kakistettua.

Varsinkin Heimoon Iirojen puolustuslinjan tulee suhtautua riittävällä tarkkuudella. Miehen pelihalut ovat päivä toisensa jälkeen yhtä vaikeasti arvioitavissa kuin sadan vuoden sää. Silti Heimo on takonut kausi toisensa jälkeen kunnioitettavia maalilukemia Kakkosessa.

Ottelun sävelet ovat selvät. Kotijoukkueen on pakko ottaa voitto. Tosin lähtökohtia sen tavoittelemiseksi ei aivan optimaalisiksi valeltu. Kysymysmerkkejä on kuin sieniä sateella. Nico Rinteen ja Kimmo Hörkön pelikunnot ovat täysiä arvoituksia. Janne Tahvanaisen nilkkavamma sinetöi hänen kautensa ja Joona Vainiolan harjoitukset päättyivät maanantaina tuskaiseen irvistykseen ja nilkan pitelemiseen. Juho Lehtovaaralla on opiskeluesteitä Tampereella. Juho Hyysalo harjoittelee maanpuolustusta.

Peltonen uhkuu luottamusta

Varmaa sen sijaan on, että Turussa pihalle lentänyt Juho Patola ei ole käytettävissä.

Iirojen valmennusportaan pelaajavalmentaja Saku Peltonen astui vuorostaan median ristituleen vastaamaan kysymyksiin, miten SalPa kaatuu ja kestääkö keltasinisten pääkoppa.

- Emme pärjää SalPalle missään asemasodassa. Meidän vahvuutemme on liikkuva taitojalkapallo ja sen toteuttamiseen ja onnistumiseen meidän tulee laittaa kaikkemme. En epäile hetkeäkään, ettemmekö siihen pystyisi. Emme ole tällä kaudella hävinneet kahta kertaa peräkkäin, eikä sitä nähdä nytkään, Peltonen tykitti tomerasti.

Pallo-Iirot - SalPa Äijänsuon stadionilla keskiviikkona 28.9 kello 18.30!

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää