Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalPa Äijänsuolle keskiviikkona

 

SalPa Äijänsuolle keskiviikkona


Pallo-Iirot pelaa keskiviikkona kauden toistaiseksi tärkeimmän pelinsä mentaliteetilla tulos tai ulos. Nousukarsintahaaveet säilyvät hengissä vain ja ainoastaan voitolla.

Kaikkien aika koittaa joskus, niin myös muutaman kerraan eteenpäin pökityn Pallo-Iirojen ja SalPan välisen kohtaamisen. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa. Raumalaista futisyleisöä hemmotellaan herkullisella kohtaamisella, jossa panokset ovat huipussaan. Lisäksi näyttämönä toimii upouusi Äijänsuon tekonurmi.

Vierasjoukkue SalPa on äitynyt varsin vahvaan syysvireeseen, joskin paineettomassa tilassa kelpaa puskea eteenpäin. Viimeisimmissä otteluissa näytöt ovat kovat, sillä salolaiset nipistivät pisteen tappiottomalta sarjakärki BK-46:lta ja kävivät hakemassa voiton FC Jazzista Porista.

Nyholmilla omat tietonsa SalPasta

Pallo-Iirojen oikeana laitapakkina kesähelteissä nähty Kasper Nyholm kihisi tietonsa SalPasta.

- Isokokoinen joukkue. Mieleen tulee taitava Jussi Haijanen keskikentän pohjalta ja hyökkäyspään vapaat artistit Antti Hakala ja Matti Heimo, Nyholm sai pienen pohdinnan jälkeen kakistettua.

Varsinkin Heimoon Iirojen puolustuslinjan tulee suhtautua riittävällä tarkkuudella. Miehen pelihalut ovat päivä toisensa jälkeen yhtä vaikeasti arvioitavissa kuin sadan vuoden sää. Silti Heimo on takonut kausi toisensa jälkeen kunnioitettavia maalilukemia Kakkosessa.

Ottelun sävelet ovat selvät. Kotijoukkueen on pakko ottaa voitto. Tosin lähtökohtia sen tavoittelemiseksi ei aivan optimaalisiksi valeltu. Kysymysmerkkejä on kuin sieniä sateella. Nico Rinteen ja Kimmo Hörkön pelikunnot ovat täysiä arvoituksia. Janne Tahvanaisen nilkkavamma sinetöi hänen kautensa ja Joona Vainiolan harjoitukset päättyivät maanantaina tuskaiseen irvistykseen ja nilkan pitelemiseen. Juho Lehtovaaralla on opiskeluesteitä Tampereella. Juho Hyysalo harjoittelee maanpuolustusta.

Peltonen uhkuu luottamusta

Varmaa sen sijaan on, että Turussa pihalle lentänyt Juho Patola ei ole käytettävissä.

Iirojen valmennusportaan pelaajavalmentaja Saku Peltonen astui vuorostaan median ristituleen vastaamaan kysymyksiin, miten SalPa kaatuu ja kestääkö keltasinisten pääkoppa.

- Emme pärjää SalPalle missään asemasodassa. Meidän vahvuutemme on liikkuva taitojalkapallo ja sen toteuttamiseen ja onnistumiseen meidän tulee laittaa kaikkemme. En epäile hetkeäkään, ettemmekö siihen pystyisi. Emme ole tällä kaudella hävinneet kahta kertaa peräkkäin, eikä sitä nähdä nytkään, Peltonen tykitti tomerasti.

Pallo-Iirot - SalPa Äijänsuon stadionilla keskiviikkona 28.9 kello 18.30!

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää