Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

BK-46 otti ison askeleen kohti lohkovoittoa

 

BK-46 otti ison askeleen kohti lohkovoittoa


B-lohkon huippuottelu Karjaalla päättyi sarjajohtaja BK-46:n 3-0-voittoon. Tappiotonta kautta vetävät karjaalaiset ottivat voitolla ison askeleen kohti nousukarsintoja. Iirot jatkaa taisteluaan sinne pääsystä.

Vaikka loppulukemat pääsivät revähtämään selvähköiksi, ei ottelu Karjaalla ollut BK:n näytöstä. Pallo-Iirot oli kenttätapahtumissa jopa pallollisesti hallitsevampi osapuoli, mutta se ei löytänyt todellisia aseita murtaa BK:n tiivistä puolustusta. Siitäkään huolimatta, että sarjajohtajalta puuttuivat polvivammainen Nichlas Brain sekä varoitusten takia Joonas Vikholm, Sami Attouche ja Henrik Henriksson.

- BK oikeastaan näytti ottelussa, miksi se löytyy kärjestä ja tappiottomalla saldolla. Se puolusti erittäin tiiviisti ja kurinalaisesti. Hyökkäyksessä jokainen käytti omia vahvuuksiaan, Iirokapteeni Kimmo Hörkkö pohdiskeli.

Vaarallisin ja luovin vahvuuksien käyttäjä oli Matias Astrada. Hänen taiteilunsa päättyi kuitenkin 60 minuutin pelin jälkeen törkeään taklaukseen ja ulosajoon.

- Tällaisissä kärkikamppailuissa virheet korostuvat. Me teimme niitä enemmän kuin BK ja maksoimme niistä pisteet, valmennuksen äänenä toiminut Pasi Lehtonen sanoi.

Mondino niittasi kaksi osumaa

Ensimmäisen kerran raumalaiset toimivat maksumiehinä puolen tunnin pelin jälkeen. Ottelun tehopelaaja Lucas Mondino iski ensimmäisen maalinsa.

Astradan ulosajon jälkeen Iirot pääsivät näennäisesti painostamaan. Nicklas Laine antoi kuitenkin ottelulle niitin vartti ennen päätösvihellystä ja Mondino koristi lukemia päätösminuuteilla.

- Asetelma otteluun oli loistava. Tällaisia kovia ja panoksellisia otteluita ei voi harjoitella kuin pelaamalla. Meidän pitäisi ehdottomasti päästä pelaamaan lisää näitä.

- Se oli mahdollisuus ja se meni nyt ohi. Jatkamme tästä peli kerrallaan ja yritämme ottaa niistä 15 pistettä. Se riittää lohkovoittoon, jos riittää. Sinne sijoille 1-2, tässä edelleen tähdätään, Lehtonen tuumi.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää