Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo pelkkä suupala Pallo-Iiroille

 

TuTo pelkkä suupala Pallo-Iiroille


Iirot petasi varmalla 3-0-voitolla herkullisen asetelman lauantain kärkikamppailuun BK-46:tta vastaan. Juho Patola koristeli jälleen maalilukemiaan ja taistelee Kakkosen maalipörssin voitosta.

Keskellä kiivainta putoamiskamppailua kärvistelevä Turun Toverit oli ehkä vaisuin Raumalla tällä kaudella vieraillut yhdistelmä. Kotijoukkueen maalipaikkojen tuhlailu armahti turkulaiset vielä maalittomassa tasatilanteessa tauolle, mutta lopulta väistämätöntä ei estänyt mikään.

Iirot sai ensimmäisellä jaksolla lähes solkenaan maukkaita maalitilanteita, joiden päätuhlarina esiintyi yllättäen tämän kauden kliinisimpiä otteita esittänyt Juho Patola. Hukattujen paikkojen pettymys pyyhitiin kotiyleisön mielistä kuitenkin huikealla avausosumalla, jonka sanamukaisesti tykitti kapteeni Kimmo Hörkkö. Hän latasi puhtaan ohjuksen maaliinsa ja pysäytti mukavasti täyttyneellä Äijänsuolla ajan pariksi sekunniksi. Lopulta siihen asti maltillisin ottein peliä seurannut yleisö repesi liitoksistaan.

Maali on vapauttava, muttei ehkä vielä aivan katkaissut kamelin selkää. Juho Hyysalon hankittua ykköspyssy Patolalle paikan rangaistuspilkulta, peli käytännössä oli valmista kauraa.

Patolalle lisää takaa-ajajia

Ensimmäisen pilkun Patola pisti sisälle, mutta IIro Aallon hankkimaa toista yksitoistametristä hän onnistunut upottamaan. Loppuhetkellä Roope Raunion litmasmainen ulkosyrjätaidonnäyte soi Patolalle toisen maalin, joka onkin tärkeä Kakkosen maalikuninkuutta silmällä pitäen. Omasta lohkosta perään siirtyi huohottamaan Miki Sipiläinen, joka tulitti kuusi kassia Ilveksen teurastaessa MuSan 10-2.

- Pelin olisi voinut tappaa paljon aikaisemminkin, mutta ehkä se voiton rypistäminen oli ykkösjuttu tästä matsista, Patola maiskutteli.

- Tuntui, ettei sitä parasta latausta tänään oikein löytynyt. Lauantaina ihmettelen todella, jos ei joka jätkä sitä itsestään kaiva. Oikeastaan ei pitäisi edes joutua kaivamaan, päävalmentaja Pasi Lehtonen pohdiskeli jo kärkitaistoa BK:ta vastaan.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää