Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille kaksi tärkeää jatkosopimusta

 

Pallo-Iiroille kaksi tärkeää jatkosopimusta


Joukkueen tämän kauden paras maalintekijä, 21 osuman Juho Patola, ja runkolaituri Nico Rinne ovat laittaneet nimensä alle jatkopahveihin. Patola allekirjoitti kaksivuotisen ja Rinne yksivuotisen diilin.

Patolan maalimäärä on varmasti herättänyt huomiota ylemmilläkin sarjatasoilla. Hyökkääjän jatkosopimus on kuitenkin tietynlainen kiitos ja osoitus tyytyväisyydestä.

- Olen saanut Pantsen aikana luottamusta ja peliaikaa. Harjoittelun ja pelien kautta viimeistelyyn on löytynyt tarvittua rauhallisuutta ja päämäärää, Patola kertoi.

Patola opiskelee Porissa, mutta edes Ykkösessä pelaava PoPa ei ohittanut Pallo-Iiroja hyökkääjän puntarissa.

- Satakunnassa ei ole Pallo-Iiroja parempaa seuraa ja joukkuetta pelata, Patola taustoitti sopimuksen solmimisen syitä.

Rinteellä riittää nälkää

Samat sanat huomion herättämisestä pätevät Rinteeseenkin. Nopea ja taitava laitahyökkääjä on kuulunut Lehtosen avauskokoonpanon vakiokalustoon ja ainekset tilastoissa loistamiseen ovat olemassa. Rinteen uran seuraava askel on loppusilauksen päässä.

- Olen saanut hyvässä valmennuksessa paljon vastuuta ja nimenomaan hyökkäyspäässä. Kausi ei ole kuitenkaan tehojen osalta ollut mitä oli toiveissa, joten nälkää löytyi tehdä vuoden jatko, Rinne valotti tuntemuksiaan.

- Tottakai, jos ensi kausi menee hyvin ja niitä tehoja alkaa löytyä, niin ei ole mahdottomuus, että koittaisi jossain ylempänäkin.

Siksi molempien sopimuksiin onkin sorvattu pykälä, joka mahdollistaa siirtymisen Veikkausliigaan mikäli mahdollisuus ilmenee.

Lehtonen erittäin tyytyväinen

Pallo-Iirojen päävalmentaja Pasi Lehtonen on erittäin tyytyväinen, että kaksi Kakkosen tasolla kivikovaa pelaajaa halusi sitoutua jatkamaan seurassa.

- On tietenkin valmentajalle hieno tilanne, että saa kaksi avainpelaajaa sitoutumaan ensi kauteen jo tässä vaiheessa.

- Molemmilla on tinkimätön asenne tehdä töitä ja halua kehittyä. Sellaisien pelaajien kanssa on ilo työskennellä ja yrittää auttaa heitä tavoitteissaan. Tavoitteena on nousta lähivuosina, jossei jo tänä vuonna Ykköseen. Nämä sopimukset olivat askel kohti sitä tavoitetta ja toivon, että Juhon ja Nicon sitoutuminen palkitaan nousulla ja näyttömahdollisuudella Ykkösessä, Lehtonen sanaili.

UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää