Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rauman Lukolle naisten jääkiekkojoukkue

 

Rauman Lukolle naisten jääkiekkojoukkue


Rauman Lukko ry on perustanut naisten jääkiekkojoukkueen. Joukkue aloittaa kautensa naisten Suomi-sarjan lännen lohkossa. Tavoitteena on pelata jo tulevana keväänä divisioonakarsintaa ja lunastaa paikka divisioonassa kaudeksi 2012–2013. Tähtäimenä on nostaa länsirannikon oma joukkue naisten SM-sarjaan nopealla aikataululla.

Jääkiekkoliiton toimintastrategian yksi keskeinen osa-alue viime vuosina on ollut tyttöjen ja naisten jääkiekkoilun suosion kasvattaminen ja harrastajamäärien lisääminen. Nyt myös Lukko haluaa panostaa nais- ja tyttökiekkotoimintaan.

Rauman sijainti on otollinen naiskiekolle. Useita lupaavia tyttöpelaajia pelaa lähiseurojen ja Lukon juniorijoukkueissa. Panelian Raikas on tehnyt laadukasta työtä tyttökiekkoilun eteen jo vuosia. Lukko haluaa antaa mahdollisuuden alueen nais- ja tyttökiekkoilijoille nousta aina huipputasolle asti.

Aikaisemmin ainut tapa pelata pääsarjatasolla on ollut muutto toiselle paikkakunnalle, yleensä kauas kotiseudulta. Raumalla on myös useita opiskelumahdollisuuksia naisille jota kautta urheilun ja opiskelun yhdistäminen on helppoa.

Joukkueen kokoonpanoon on valittuna nyt 14 pelaajaa, joiden kanssa Lukko tekee pelaajasopimukset. Tulevat sopimuspelaajat ovat pelanneet aikaisemmin naisten SM-sarjaa, divisioonaa tai poikien sarjoja. Pelaajat ovat Lukon tai lähiseurojen kasvatteja. Joukkuetta täydennetään elo - lokakuun aikana harjoitusten ja harjoitusotteluiden kautta.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää