Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiroille vieraita Turusta

 

Iiroille vieraita Turusta


Kakkonen palaa juhannustauolta Äijänsuolle kärkipään kamppailun merkeissä, kun Iirot saa vieraakseen Turusta Åbo IFK:n.

Lähtökohdat sunnuntain otteluun ovat sarjataulukkoa vilkaisemmalla tasaiset. Kotijoukkue ajaa takaa kärkijoukkue BK-46:sta sijalta neljä. Kolmen pisteen päässä Iiroista sijalla kuusi väijyy ÅIFK.

ÅIFK:n ja TPS:n farmiyhteistyö voi poikia Åbon riveihin välillä arvaamattomia helmiä. Nyt nimekkäämpiä vahvistuksia liigajoukkueen suunnalta tuskin nähdään, koska TPS pelasi Veikkausliigaa torstaina ja pelaa taas sunnuntaina.

ÅIFK:ssa vielä viime kaudella esiintynyt Iiroveskari Jani Tuomala tuntee hieman paremmin turkulaisten metkut.

- Joukkueessa on nuoria ja taitavia pelaajia. Vahvuudet ovat ehdottomasti hyökkäyspelissä, puolustuksessa voi olla vaikempaa. Joukkue sai ison kasan pelaajia viime kaudella tippuneesta Sinimustista, Tuomala valaisee.

Åbon pelaajat tuttuja Salmisellekin

Yksi nuorista ja taitavista hyökkäyspään pelaajista on kahdeksan maalia paukuttanut Alban Ferati, jonka kanssa kotijoukkueen puolustus saa olla tarkkana.

- Åbossa on jo junioripeleistä tuttuja maajoukkuetaustaisia kavereita. Heidän kanssaan täytyy olla hereillä koko pelin ajan, ja vastata taitoon kovuudella sääntöjen sallimissa rajoissa tietenkin, tuumi Verneri "Rautamuumi" Salminen.

Lehtosen takaraivossa jyskyttää juhannus

Iirojen valmentaja Pasi Lehtosen suurin huolenaihe kohdistuu pieneen taukoon harjoituksista ja peleistä. Positiivista on, että pelaajat saivat hetkeksi irtautua jalkapallosta ja ladata akkuja loppukauden taistoihin.

- Joukkueilla voi olla vaikeuksia päästä kiinni arkeen juhannuksen jälkeen. Olemme kuitenkin ottaneet tauon huomioon harjoittelussamme, ja toivon että joukkue jatkaa siitä mihin jäimme ennen taukoa, Lehtonen sanoi viitaten lähes tappiottomaan marssiin ennen juhannusta.

Päävalmentajan huolen täyteen iskuun pääsemisestä ymmärtää. Iiroilla on vain kolme pistettä sarjan kärkipaikkaan, mutta todella tasaisessa kärkipäässä tappio voi heikentää asemia tuntuvasti. Lehtonen tiedostaa, että Äijänsuosta olisi tultava vieläkin vaikeammin valloitettava linnake.

- Kotona pitäisi pystyä ilman muuta voittamaan melkein kaikki pelit, jossei jopa jokaista. Vastustajien pitäisi jo Raumalle tultaessa tuntea olonsa vähän epämukavaksi, Lehtonen pohdiskeli.

Åbo voi olla taas yksi tiili lisää tuohon voittamattomuuden linnaan.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää