Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille kaksijakoinen piste Salosta

 

Pallo-Iiroille kaksijakoinen piste Salosta


Iirojen ensimmäisen jakson mainio esitys ja 0-1-johto kuivui lopulta yhdeksi pisteeksi salolaisten päästyä niskan päälle toisella puoliskolla.

Kotijoukkueen Markus Mustonen säikäytti Saloon matkustaneita Iirojen kannattajia laukomalla alkuminuuteilla tulisen kääntölaukauksen tolppaan niin että tutisi. Tuo tilanne kävi vieraille hyvästä herätyksestä ja sen jälkeen ensimmäinen jakso pysyikin hyvin raumalaisten nyrkeissä.

Iirot rakensi parempiakin paikkoja, kuin mistä se lopulta onnistui tekemään avausmaalin. Tuo osuma oli Kimmo Hörkön haaston päätteeksi alakulmaan pamauttama maanuoliainen.

Ville Kukkanen esiintyi taas rauhallisesti ja varmasti keskikentän pohjalla ansaittuaan nyt avauspaikan Salossa.

Iirot väsähti toiselle puoliajalla

Toiselle jaksolle SalPa tiputti Jussi Haijasen keskikentän pohjalta toppariksi ja otti Antti Hakalan penkiltä rakentamaan peliä kärjen alapuolelle. Vain kaksi minuuttia oli toista jaksoa kulunut, kun SalPan Iku Leino puski henkisesti massiivisen tasoituksen.

Varsinkin Iirojen keskikenttä väsähti, mitä pidemmälle ottelu eteni, ja Hakala sai enemmän tilaa oikeaaikaisille aloitteilleen. Hän saikin melko paljon palloa ja onnistui käynnistämään muutaman vaarallisen hyökkäyksen, joista jonkin olisi rehellisyyden nimissä jopa pitänyt päättyä maaliin.

Iirojen toisen jakson paras paikka siunaantui Roope Rauniolle, jonka laukauksen salolaispuolustus blokkasi maalinedustalta.

- Kaksijakoinen ottelu, jossa menetimme hallinnan toisella puoliajalla. Syitä siihen oli monta, varmasti suurimpia väsymys ja aikainen takaiskumaali, valmentaja Pasi Lehtonen pohdiskeli.

- Mietimme Peltosen Sakun kanssa toisella jaksolla, että muutammeko systeemiä ja panostammeko enemmän hyökkäykseen. Päätimme kuitenkin hieman varmistellakin pistettä. Siinä mielessä pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, Lehtonen kertoi.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää