Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille kaksijakoinen piste Salosta

 

Pallo-Iiroille kaksijakoinen piste Salosta


Iirojen ensimmäisen jakson mainio esitys ja 0-1-johto kuivui lopulta yhdeksi pisteeksi salolaisten päästyä niskan päälle toisella puoliskolla.

Kotijoukkueen Markus Mustonen säikäytti Saloon matkustaneita Iirojen kannattajia laukomalla alkuminuuteilla tulisen kääntölaukauksen tolppaan niin että tutisi. Tuo tilanne kävi vieraille hyvästä herätyksestä ja sen jälkeen ensimmäinen jakso pysyikin hyvin raumalaisten nyrkeissä.

Iirot rakensi parempiakin paikkoja, kuin mistä se lopulta onnistui tekemään avausmaalin. Tuo osuma oli Kimmo Hörkön haaston päätteeksi alakulmaan pamauttama maanuoliainen.

Ville Kukkanen esiintyi taas rauhallisesti ja varmasti keskikentän pohjalla ansaittuaan nyt avauspaikan Salossa.

Iirot väsähti toiselle puoliajalla

Toiselle jaksolle SalPa tiputti Jussi Haijasen keskikentän pohjalta toppariksi ja otti Antti Hakalan penkiltä rakentamaan peliä kärjen alapuolelle. Vain kaksi minuuttia oli toista jaksoa kulunut, kun SalPan Iku Leino puski henkisesti massiivisen tasoituksen.

Varsinkin Iirojen keskikenttä väsähti, mitä pidemmälle ottelu eteni, ja Hakala sai enemmän tilaa oikeaaikaisille aloitteilleen. Hän saikin melko paljon palloa ja onnistui käynnistämään muutaman vaarallisen hyökkäyksen, joista jonkin olisi rehellisyyden nimissä jopa pitänyt päättyä maaliin.

Iirojen toisen jakson paras paikka siunaantui Roope Rauniolle, jonka laukauksen salolaispuolustus blokkasi maalinedustalta.

- Kaksijakoinen ottelu, jossa menetimme hallinnan toisella puoliajalla. Syitä siihen oli monta, varmasti suurimpia väsymys ja aikainen takaiskumaali, valmentaja Pasi Lehtonen pohdiskeli.

- Mietimme Peltosen Sakun kanssa toisella jaksolla, että muutammeko systeemiä ja panostammeko enemmän hyökkäykseen. Päätimme kuitenkin hieman varmistellakin pistettä. Siinä mielessä pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, Lehtonen kertoi.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää